Tap Billetter

  1. Mer om
Tap Billetter

TAP Portugal er rangert som en av de tryggeste flyselskapene i verden. De har nesten to tusen flyreiser i uken, fordelt på 78 destinasjoner i 34 land over hele Finn billige flybilletter fra TAP med Skyscanner. Sammenlign priser for de mest populære reisemålene fra TAP og bestill direkte uten skjulte gebyrer Vi er verdens største sekundære marked for billetter til live-​arrangementer. Prisene er satt av selgere og kan være under eller over pålydende Bestill dine billetter for The Tap Pack på Peacock Theatre med londonboxoffice.no, den offisielle agenten for Londons West End forestillinger Bestill dine billetter for Tap Dogs på Peacock Theatre med londonboxoffice.no, den offisielle agenten for Londons West End forestillinger

Billettgebyr, leverings- og administrasjonsomkostninger Billettgebyret er inkludert i billettprisen. Leveringsomkostningene avhenger av hvor billetten skal sendes til. Billetter som skal sendes til Norge ilegges et forsendelsesgebyr på NOK 49 per transaksjon.

Forsendelsesgebyr til utlandet er NOK 75 per transaksjon. Kjøper du billetten via Eventims kundeservice ilegges et ekspedisjonsgebyr på NOK 25, uavhengig av antallet av billetter.

Billettrefusjon

Billetten Billetten, med den påtrykte strekkoden, er ditt inngangsbevis til et konkret arrangement. Billetten er kun gyldig hvis strekkoden er aktivert. Det vil si at billetter som er blitt annullert pga.

Strekkoden aksepteres kun én gang.

Billetten kan altså ikke kopieres eller på annen måte forsøkt brukt flere ganger. Hvis du blir forhindret i å delta på et arrangement kan du gjerne gi billetten videre til noen andre. Det kan være enkelte arrangementer som krever gyldig legitimasjon med bilde i døren, det vil i så fall fremgå tydelig på hjemmesiden og på billetten.

Det er ikke tillatt å bruke eller overføre kjøpte billetter til kommersielle formål, blant annet ved: Bruk av billetter som premie i konkurranser eller lignende, uten at det er innhentet tillatelse fra både arrangør og artist.

Det bemerkes spesielt at det ifølge Svartebørsloven er forbudt å søke oppnådd fortjeneste gjennom videresalg av konsertbilletter. Lov om forbud mot prispåslag ved videresalg av billetter til kultur- og idrettsarrangementer.

Kjøperen er selv ansvarlig for at billetten vedkommende besitter er gyldig og lesbar. Arrangøren refunderer ikke billetter dersom Kjøperen eller annen planlagt deltaker på arrangementet ikke oppfyller aldersgrensen.

Kjøperen er innforstått med at det er forbudt videreselge billetten til en høyere pris enn pålydende. Dersom billetten benyttes for kommersielle formål har Arrangøren rett til å kansellere den aktuelle billetten uten refusjon av kjøpesummen.

Slik endring skal ikke være lengere enn 30 minutter med kollektiv transport fra opprinnelig plassering. Hvor tidlig kan jeg begynne å bruke billettene?

Billetter til The Tap Pack italiaenred.com

Når du har fylt på reisepenger eller kjøpt en ny billett på Kolumbuskortet, tar det litt tid før du kan reise med dem. Billetten eller reisepengene vil ikke bli aktivert før du leser av kortet på en billettleser i bussen, og inntil da vil status være "på vei til kortet" i nettbutikken.

Selv om det vanligvis er klart etter to timer, anbefaler vi at du fyller på kortet eller kjøper billett minst én dag før du skal reise.

Dersom dine kjøpte billetter ikke er tilgjengelige etter tre virkedager, kan du heve kjøpet. Kan jeg ha flere billetter på samme kort? Billettene blir da liggende i kø, klare til å aktiveres når den aktive billetten går ut. For noen sentrale områder gjelder dette som utgangspunkt. Eksemplene under forutsetter at hendelsen dekkes av reiseforsikringen. Forsikringen dekker i utgangspunktet ikke frykt for smitte.

Reiseforsikring og flyreiser Hvis du avbestiller en flyreise, har du krav på summen for billetten, fratrukket skatter og avgifter — disse får du tilbake fra flyselskapet. Hvis flyselskapet kansellerer reisen, må flyselskapet refundere deg hele beløpet. Dette gjelder også som utgangspunkt der flyselskapet bruker lang tid på å utbetale refusjonen. Hvis du har akseptert en tilgodelapp eller cashpoints for en kansellert flyvning, må du kontakte forsikringsselskapet ditt for å avklare hvordan dette stiller seg.

Hotellovernatting Hvis du ikke kan benytte hotellbookingen, må du se på vilkårene i avtalen du har inngått med hotellet. Har du kjøpt overnatting uten avbestillingsmulighet, har du i utgangspunktet ikke krav på refusjon fra hotellet.

Hvis hotellet blir stengt slik at du ikke får benyttet deg av hotellbestillingen, er utgangspunktet at du kan kreve tilbakebetaling for selve hotellkostnaden. Reiseforsikringen dekker i utgangspunktet utgiften til hotellovernattinger som ikke kan avbestilles, og som ikke kan benyttes på grunn av korona—situasjonen.

Facebook Facebook

Rettigheter ved pakkereise Det er viktig at du leser nøye om reisemålet, og eventuelle restriksjoner, før du bestiller reisen. Dersom du ikke er vaksinert, må du også sette deg inn i om det er krav om innreisekarantene enten inn til reisemålet eller hjem igjen til Norge.

Du har rett til å avbestille en pakkereise kostnadsfritt dersom det er uunngåelige og ekstraordinære omstendigheter på reisemålet gjør at reisen ikke kan gjennomføres som planlagt. Slike omstendigheter kan typisk være av smittenivået øker betydelig, nye virusvarianter øker i omfang eller at destinasjonen strammer inn innreisebegrensningene sine. Dersom du må i innreisekarantene på vei hjem til Norge, er ikke noe som gir deg rett til å avbestille pakkereisen din kostnadsfritt.

Personlige forhold, som status som beskyttet, kan vektlegges i vurderingen av om det foreligger ekstraordinære omstendigheter som gir rett på kostnadsfri avbestilling.

Reisevilkår

Hvis pakkereisearrangøren går konkurs, kan du kreve refusjon av Reisegarantifondet. Reisegarantifondet utbetaler 14 dager etter at all dokumentasjon foreligger. Ved store eller mange konkurser vil det ta noe lengre tid.

Bestilling av pakkereiser Vi anbefaler at du leser nøye informasjonen fra reiseselskapet knyttet til reisemålet og de spesielle forhold som den pågående smittesituasjonen medfører. Flere reiseselskaper tilbyr også kostnadsfri avbestilling eller flytting av reisen.

Norge tapte semifinalen i kontinentalcupen motstanderen sikret OL

Les mer om avbestillingsreglene for pakkereiser Avlyste arrangementer Dersom et arrangement blir avlyst som følge av koronautbruddet, har du i utgangspunktet rett på pengene tilbake for billetten du har kjøpt.

Du kan benytte vår kontaktskjema eller oppsøke nærmeste kundesenter. Virker ikke Tromskortet? Kom innom nærmeste kundesenter. Ved teknisk feil i Tromskortet får du nytt kort gratis.

Mistet Tromskortet-kortet? Har du mistet Tromskortet, kan du få refundert innestående beløp dersom du har kvitteringen.

TAP BILLETTER Relaterte emner

Reisekort er et plastkort du fyller med billetter eller reisepenger. Slik kjøper du reisekort Kjøp nytt reisekort i kiosk, på kundesenteret Ruter S eller servicepunktene våre. Nytt reisekort koster 50 kroner. Ta vare på reisekortet ditt. Det kan gjenbrukes. Slik bruker du reisekortet Reisekort med billett Du kan ha alle våre billetter på reisekortet ditt.

TAP BILLETTER Kommentarer:
Redaktør på Tap billetter
Fagerli fra Skien
Se over min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Bodybuilding. jeg liker lese tegneserier helt klart.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net