Vask Og Tørk

  1. Mer om
Vask Og Tørk

Vaske/tørkekapasitet: 9/6 kg; Kunstig intelligens; Automatisk dosering Kapasitet vask/tørk: 8/4 kg; Sentrifuge: 1600 o/min; DualCare-system, SteamCare Maskinen er Woolmark godkjent som betyr at de behandler ull bedre enn de fleste, og du kan faktisk vaske og tørke ull som i utgangspunktet Kjøpe kombinert vask og tørk i samme maskin? Med en kombi vaskemaskin og tørketrommel får du alt i ett. Her kan du sammenligne priser, se tilbud og lese Din nye kombimaskin fra LG og Miele kan vaske og tørke klesvasken med en kapasitet fra 5 kg – 12 kg, og det fritt for tørkestativ Stort utvalg av vask/tørk maskiner til lave priser. Alltid fri frakt og hurtig levering. Vi matcher laveste nettpris. Vi installerer gjerne for deg

Men også programmer for bomull, syntetisk, finvask og silke. Så hvis du har behov for en god tørketrommel som vil brukes tilnærmet like ofte som vaskemaskinen, så kjøp maskinene separat. En god tørketrommel er avhengig av å kunne holde en jevn temperatur over tid for å ikke skade tøyet, samtidig som det gir bedre tørkeresultater. For at maskinen skal klare dette er den også avhengig av et stort volum hvor ca.

En løsning er ofte å tørke i to omganger, eventuelt å vaske mindre og oftere, eller bare kjøpe en større maskin om økonomien tillater det. Les mer Hidden Helpers Vi vet at det ofte er begrenset med både benke- og skapplass på vaskerommet. Her kan våre skjulte vaskeskuffer virkelig gjøre hverdagen enklere.

De består vanligvis av ting man egentlig ikke har plass til i hjemmet, og som derfor tar opp mye gulvplass. Uansett hvilken løsning du velger, sørger våre skjulte vaskeskuffer for en funksjonell og harmonisk innredning som oppfyller alle behovene dine. Artikler som har blitt tilsølt med stoff som matolje eller mineralolje, aceton, alkohol, bensin, parafin, flekkfjernere, terpentin, voks og voksfjerner bør vaskes separat i varmt vann med en ekstra mengde vaskemiddel før de tørkes i vask-tørk-søylen.

Ikke bruk produktet hvis plaggene har blitt sølt til med industrikjemikalier. Artikler som skumgummi lateks, dusjhetter, vanntette tekstiler, gummiforede artikler, klær med skulderputer av skumgummi eller hodeputer av skumgummi bør ikke tørkes i vask-tørk-søylen. Tøymykner og lignende produkter skal kun brukes som spesifisert i produsentens instrukser på produktet.

Fjern alle gjenstander fra ting som kan antennes, slik som lightere eller fyrstikker. Stopp aldri vask-tørk-søylen før den er på slutten av tørkeprogrammet, unntatt om alle plaggene fjernes raskt og legges utover slik at restvarmen forsvinner. Den siste delen av et vask-tørk-syklusen gjennomføres uten varme nedkjølingsfase for at plaggene skal bli liggende ved en temperatur som gjør at de ikke blir ødelagt.

70 års erfaring med vaskemaskiner og tørketromler asko

Rengjør produktet med en fuktig klut. Bruk kun nøytralt vaskemiddel. Du må aldri bruke skurende oppvaskmidler, skuresvamper, løsemidler eller metallgjenstander.

Slå av produktet og trekk støpselet ut av stikkontakten før det utføres noe vedlikehold. Ikke monter eller bruk produktet hvor temperaturen er under 0 C eller hvor det kan bli utsatt for vær.

Sørg for at produktet alltid er vertikalt under transport. Sørg for at det er luftsirkulasjon mellom produktet og gulvet. Fjern all emballasjen og transportboltene. Sørg for at gulvet der produktet monteres er flatt, stabilt, varmebestandig og rent.

Dersom produktet skal flyttes i fremtiden, må de festes igjen slik at trommelen er låst og ikke blir skadet. Vær alltid forsiktig når du flytter produktet. Bruk alltid vernebriller og lukket fottøy. Ikke monter eller bruk et skadet produkt. Ikke monter produktet et sted hvor døren på produktet ikke kan åpnes helt.

Juster føttene for å oppnå nødvendig avstand mellom produktet og gulvet. Når produktet settes på plass må det kontrolleres at det står i vater. Gjør 6 6 det ikke det, justeres føttene til det er i vater. Fare for brann og elektrisk støt. Produktet må være jordet.

Bruk alltid en korrekt montert, jordet stikkontakt. Ikke bruk grenuttak eller skjøteledninger. Ikke trekk i kabelen for å koble fra produktet. Trekk alltid i selve støpselet.

Ikke berør strømkabelen eller støpselet med våte hender.

Vaskemaskin med Tørketrommel Test Finn de beste modellene her

Dette produktet er i overensstemmelse med EØSdirektivene. La vannet renne til det er rent og klart før du kopler til nye rør eller rør som ikke er blitt brukt på lengre tid, der reparasjonsarbeid er blitt utført eller nye enheter er blitt montert vannmålere osv. Sørg for at det ikke er synlige vannlekkasjer under og etter første gangs bruk av produktet. Risiko for personskade, elektrisk støt, brannskader, eller skade på produktet. Dette produktet er kun for husholdningsbruk. Ikke legg brennbare produkter, eller gjenstander som er fuktet med 3.

Ikke berør glassdøren mens et vaskeprogram er i bruk. Glasset kan bli varmt. Ikke tørk skadde plagg raknet eller revnet som inneholder fyll. Dersom skittentøyet har blitt vasket med flekkfjerner, bør det utføres en ekstra skylling før du starter tørkeprogrammet. Pass på å fjerne alle metallgjenstander fra tøyet. Tørk bare tekstiler som er egnet for å bli tørket i vask-tørk-søyle. Følg instruksene på plaggets vaskeanvisning.

Plastredskaper er ikke varmebestandige. Dersom du bruker en vaskemiddelball, ta den ut før du starter et tørkeprogram. Ikke bruk vaskeball når du bruker et kontinuerlig program. Fare for personskade eller skade på produktet. Ikke sitt eller stå på den åpne døren. Ikke tørk plagg som er dryppende våte i produktet. Kutt av strømkabelen, lukk produktet og kast den.

Fjern dørlåsen for å forhindre at barn eller dyr stenger seg inne i trommelen. Produkt skal avhendes i henhold til lokale krav for avhending av avfall fra elektrisk og elektronisk utstyr EEavfall. Se etter i Sikkerhetskapitlene. Fjern alle transportbolter og all emballasje før du monterer produktet.

Fjern den utvendige plasten.

Bruk en kniv om nødvendig. Legg produktet forsiktig ned, men baksiden på forstykket. Legg isoporemballasjen fra fremsiden på gulvet under produktet. Sørg for at slangene ikke skades. Fjern papptoppen og isoporemballasjen. Fjern polystyrenbeskyttelsen fra bunnen. Fjern den innvendige plasten Reis produktet opp i stående stilling Åpne døren og fjern isopordelen fra dørpakningen og alle gjenstandene fra trommelen.

Kombinert vask/tørk Arkiver

Det er mulig å se at vannet renner fra avløpsslangen. Dette kommer av produkttesting med vann i fabrikken. Fjern de tre boltene med nøkkelen som kom sammen med produktet.

Vi anbefaler at du oppbevarer pakningen og transportboltene, hvis du må flytte produktet senere.

LG Signature vask og tørk

Plasser produktet på et plant, fast gulv. Sørg for at tepper ikke hindrer luftsirkulasjon under produktet. Pass på at produktet ikke berører veggene eller annen innredning. Løsne eller stram føttene for å justere nivået. Ikke legg papp, treverk eller liknende materialer under produktet for å justere nivået. Trekk ut avstandsstykkene i plast. Sett plasthettene som ligger i posen med bruksanvisningen i hullene.

Sørg for at det ikke lekker fra koplingene. Koble vanninntaksslangen til baksiden av produktet. Posisjoner den mot venstre eller mot høyre avhengig av hvor vannkranen er plassert.

Ikke bruk en eksisterende slange dersom inntaksslangen er for kort. Kontakt servicesenteret for å erstatte inntaksslangen. Denne enheten forhindrer vannlekkasje i slange etter som det blir eldre. Den røde delen i vindu "A" viser denne feilen.

Hvis det er nødvendig, løsne ringmutteren for å plassere den i riktig posisjon. A Hvis dette skjer må du stenge vannkranen og kontakte det autoriserte servicesenteret for å erstatte slangen. Det er mulig å koble til avløpsslangen på forskjellige måter: 1. Lag en U-form med avløpsslangen og før den rundt plastsporet. På kanten av en vask fest guiden til vannkranen eller veggen. Utseende og betjening er veldig likt en helt vanlig vaskemaskin — det er bare litt flere muligheter på betjeningspanelet.

Bosch har sørget for at det er enkelt å skille mellom de forskjellige funksjonene og har merket vaskefunksjonene med sort skrift, mens tørkefunksjonene er merket med rød skrift. På maskinen er det mulig å velge mellom flere forskjellige betjeningsprogram, blant annet alle de nordiske.

Displayet er konstruert slik at det guider deg gjennom bruken av maskinen ved for eksempel å vise anbefalt tøymengde ved hvert av programmene. Displayet viser også hvor langt vaskeprogrammet har kommet. Vaskemaskinen Vaskekapasiteten i maskinen er på 7 kilo, som tilsvarer ca. Det finnes også et flekkfjerningsprogram som tar seg av 6 forskjellige typer flekker. Maskinen har ikke en dampfunksjon til flekkfjerning, men et dampprogram som kan brukes til å friske opp tøyet.

Maskinen har også innstillingen Non-Stop vask og tørk hvor det er mulig å velge et program hvor maskinen går direkte fra vask til tørk uten at du behøver å gjøre noe. Man kan også stille inn vasken med utsatt start på opptil 24 timer slik at den er ferdig når det best passer deg. Luken er spesielt stor, noe som betyr at større ting som for eksempel puter og tepper enkelt kan legges i maskinen uten problemer.

Tørredel Tørkekapasiteten er på 4 kilo og tilsvarer ca. Hvis du har behov for å vaske mer må du dele vasken i to dersom du vil tørke tøyet i maskinen.

Vaskemaskin med Tørketrommel Test Best i Test guide

Tørketrommelen er utstyrt med sensorstyrt tørking, som betyr at maskinen automatisk stopper når tøyet er tørt. Slik sparer du både strøm og slitasje på tøyet. En spesiell luftkondensasjonsteknikk sikrer at det ikke er noe vannforbruk ved tørking. Tørkedelen har en selvrensende kondensator som betyr at maskinen selv renser under tørk og sikrer effektiv tromling med lavt energiforbruk.

Motor, trommel og teknikk Bosch WVH28420SN er utstyrt med en såkalt skånetrommel som sørger for å vaske og tørke tøyet ditt så skånsomt som mulig. Det er ingen spinningtimer i feriene. Spinningsalen kan leies til bedrift-trening i gruppe, ta kontakt for avtale.

Treningsrom for deg som ønsker et stille område Vi har eget rom for deg som har lyst til å være litt for deg selv når du trener det er ikke lov å ha med barn nå grunnet smittevern regler.

VASK OG TØRK Relaterte emner

Best i Test guide: Har du ikke plass til vaskemaskin og tørketrommel hjemme, så er en kombinert vaskemaskin med tørketrommel et opplagt valg. Spesielt er det en fordel for små husholdninger som til tider har bruk for tørketrommel, men ikke har plass til en. Forbrukerliv har sett nærmere på noen av de beste modellene på markedet og nedenfor kan du se en gjennomgang av de modellene som klarer seg best i testene. Vaskemaskiner med tørketrommel ligger nemlig i energiklasse A, som er i den beste enden for denne typen kombimaskiner. Det årlige energiforbruket ligger på 952 kWh og vannforbruket på 10 200 liter. Utseende og betjening er veldig likt en helt vanlig vaskemaskin — det er bare litt flere muligheter på betjeningspanelet.

Vask Og Tørk
VASK OG TØRK Kommentarer:
Forfatter på Vask og tørk
Sunde fra Haugesund
Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Flatternnüsse. jeg liker rapporterer norske nyheter Vennligst.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net