Baconsurret Kylling Med Søtpotet

  1. Mer om
Baconsurret Kylling Med Søtpotet

Content [hide]

Oppskrift: (2 porsjoner) 4 kyllingfileter 1 pakke bacon 2 ss bbq-saus (kan sløyfes) 1 stor søtpotet 1 brokkkoli salt og pepper Baconsurret kyllingfilet: · Skjær ett snitt i fileten · Putt i ost og timian · Surr bacon rundt · Stek kyllingen noen minutter i pannen · Putt s Du trenger til 2 voksne: 2 kyllingbryst. Bacon 4 søtpoteter 3-4 gulrøtter 1 sitron. Smør Matfløte Olje Krydder (pepper og spisskummin Dagens middag ble altså kylling fylt med blåmuggost, surret i bacon, appelsinkokt søtpotet, ananas og appelsinsaus Baconsurret kylling med eple og potet i form Denne kyllingretten, hvor alt tilberedes i en stor form/langpanne, er kjapp, enkel og

Kylling, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum

Legg dem i en ildfast form. Gulrøttene: Vask gulrøttene godt-jeg foretrekker å ikke skrelle dem, mye av smaken og næringsstoffene sitter i skallet.

Legg dem i en ildfast form, del en sitron i to og klem litt sitronsaft over gulrøttene. Denne retten fyller opp med vitaminer og gode smaker. Steg 1 Start med å skru ovnen din på 160 grader varmluft og finn frem en stekepanne, en liten og en stor kjele.

Hell litt olje i stekepannen. Start med å skrelle søtpotet og gulrot og kutt i grove biter. Legg i den store kjelen og hell på kyllingkraften. Jeg var aldri noen flink eggspiser før det heller, men i et paleokosthold brukes egg til veldig mye.

Nå spiser jeg egg hver dag. Og hva liker nordmenn best til egg? For et år siden kunne jeg aldri spist den klassiske egg og bacon-frokosten.

Jeg kunne ikke fordra de fettete, salte strimlene, eller noe som rant av fett i det hele tatt. Bruk gjerne ferskt, men tørka fungerer også fint.

Ovnsbakt søtpotet med bacon og ost

Jeg lager som regel på slump, ta i litt mer enn det du tenker at er passe og smak deg frem. Kok søtpoteten til den er mør men ikke detter fra hverandre. Kyllinglår og søtpotet med hvitløk 2 45 min Glutenfri Jeg sitter å planlegger uken og neste uke.

Jeg må ha et par skikkelig gode jobbdager på kjøkkenet. Lage masse godt som skal ut på bloggen.

BACONSURRET KYLLING MED SØTPOTET Relaterte emner

Sett ovnen på 180 grader-så begynner du: Kyllingen: Brun brystene kjappt på hver side i stekepannen. Pakk dem inn i bacon -og det er lov, ja jeg oppmuntrer faktisk til det- å stikke littegranne ost innimellom der også! Legg dem i en ildfast form. Gulrøttene: Vask gulrøttene godt-jeg foretrekker å ikke skrelle dem, mye av smaken og næringsstoffene sitter i skallet. Legg dem i en ildfast form, del en sitron i to og klem litt sitronsaft over gulrøttene.

Baconsurret Kylling Med Søtpotet
BACONSURRET KYLLING MED SØTPOTET Kommentarer:
Forfatter om Baconsurret kylling med søtpotet
Bakke fra Tønsberg
jeg elsker dele interessante nyheter spørrende. Se gjennom min andre nyheter. jeg liker Geocaching.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net