Bakvendtland Tekst

  1. Mer om
Bakvendtland Tekst

Tekst: Alf Prøysen Musikk: Bjarne Amdahl. I bakvendtland der øst er vest og fem og to er ni er alle barna sjelegla´når ferien er forbi I Bakvendt land, der øst er vest, og fem og to er ni. er alle barna sjelegla' når ferien er forbi. De tropper opp på skolen for å ta et skippertak I Bakvendtland Lyrics: I Bakvendtland der øst er vest og fem og to er ni / Er alle barna sjelegla' når ferien er forbi / De tropper opp på skolen for å ta Sangen står i en tradisjon av I Bakvendtland der øst er vest og fem og to er ni. Er alle barna sjelegla' når ferien er forbi. De tropper opp på skolen for å ta et skippertak

Her vil vi få møte både den ene og andre karakteren, historien og sanger fra Prøysens rike; for både teskjekjerringa og teddybjørnen tar turen. Spillplassen gjøres om til marked og basar, og dere som publikummere tas med inn i denne musikalske og engasjerende teaterforestillingen!

De er verdens beste bestevenner — i hvertfall mesteparten av tiden. Vi blir med på deres reise gjennom lek og sang, hvor de besøker H.

Andersens eventyrlige rike, og vi stifter bekjentskap med historiene om Den stygge andungen, Den standhaftige tinnsoldat, Prinsessen på erten og Det er aldeles sant En fjær blir til fem høns.

Last ned også: I bakvendtland tekst

Forestillingen varer i omlag 40 min. Forestillingen har premiere mars 2017, og vil turnére rundt i barnehager, bibliotek og kulturhus. Her møter vi Mari og Lillebror som skal feire jul hos bestemor som bor på landet, og de vet at når man tar turen utenfor byen til henne så kan man møte på noe av det aller mest forunderlige, som: bittesmå kjerringer, snakkende mus, og ei bygd som ikke en gang husker at det er jul.

I relasjon: Syrevask biltema

De fem skuespillerne åpner døren til Prøysens morsomme og verdifulle rike for den oppvoksende generasjon — og vekker barnlige minner og nostalgi for de eldre.

Hygg dere sammen med oss i førjulstiden på nyoppussede Edderkoppen Scene med denne varme familieforestillingen som er fylt av tekst og musikk. Les mer om forestillingen på: www. Det er helt bak mål etter vår målestokk.

Søndagstanker april

Det er aldri dumt å skaffe seg kunnskap for å forstå. Men kanskje den viktigste lærdommen er å forstå hvor lite jeg forstår. Det Jesus forteller oss var ikke forståelig for de som fulgte ham den gangen. Vegvalg er aktuelt stikkord for Nordmøre.

Ålesund og Sula sliter med kloakk som forurenser fjordene.

Flere fjorder er allerede kraftig forurenset, og nå jakter det politiske flertallet etter en ny, selveste Storfjorden. Alternativene A: lede kloakken ut mot havet, utenfor terskelen.

B: inne i selve fjordsystemet med viker, sund og fjordarmer i alle retninger. Sannsynlig er boken ikke, men den er interessant, for den som liker teologisk-halvfilosofiske fiksfakserier.

Søndagstanker april

Den største delen opptas av De klanderverdiges eget manuskript, med fotnoter, sluttnoter til fotnotene og margbemerkninger til sluttnotene om fotnotene til teksten. Denne delen er saktens mer eller mindre nødvendig for å rettferdiggjøre handlingen, for eksempel med spørsmålet om autisten fra boenheten er identisk med den villfarne norske muslimen på 1700-tallet: Når alt er sentrert om en tekst som er guddommelig på den måten at den hele tiden skriver seg selv, muligens leser seg selv og gjerne tolker seg selv, mister fenomener som tid, sted og kausalitet sin betydning.

Og heldigvis for mannen, så svarte søster "Ja". Og nå er mannen gift og har det veldig, veldig bra.

i bakvendtland, der kan alt gå an»

Je sitter innpå klosetten og venter på det eneste i væla je har bruk for nå. Det er en liten rull med noe papir på, kun en meter hadde vøri nok.

Har søtti her og vente snart i hele dag. Klosettringen gir meg bære ubehag.

Det er et digert papirflak je kænn bruke hvis je bære vil. Je orker itte sitta her med støle lår. Nå dræg je på meg kaki-buksa mi og går.

BAKVENDTLAND TEKST Relaterte emner

Tekst: Alf Prøysen Musikk: Bjarne Amdahl I bakvendtland der øst er vest og fem og to er ni er alle barna sjelegla´når ferien er forbi. De tropper opp på skolen for å ta et skippertak med skolesekk på magen sin og lueskyggen bak. For i bakvendtland, der kan alt gå an, der er de like tøysete og rare alle mann. Den første timen pleier de å synge littegrann. Da tar de siste verset av en sang de ikke kan, og er det no´n som kan den skjenner lærer´n frykteli´, og de må stå i skammekrok til timen er forbi.

Bakvendtland Tekst
BAKVENDTLAND TEKST Kommentarer:
Forfatter på Bakvendtland tekst
Stene fra Arendal
Jeg har lyst lese bøker verbalt. Les gjerne min andre innlegg. jeg er tent på Cosplaying.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net