17 Mai Program Karmøy

  1. Mer om
17 Mai Program Karmøy

Ordfører Jarle Nilsen har sendt ut brev til alle 17. Karmøy kommune vil også i år delta i et program på TvHaugaland Karmøy kommune er sammen med andre kommuner invitert til å delta i et program på TV Haugaland slik at bilder fra nasjonaldagen kan deles og Vi i Byen vår Kopervik sammen med 17.mai komitéen ønsker alle en fin Kopervik bilkortesje starter utenfor Coop Extra – ut på Austre Karmøyveg/R11 og i Tusen takk til alle foreldre som har bidratt med frivillig arbeid i alle Hele programmet for Hauegesund finner du her

Se hvordan disse menighetene løste årets 17. I fjor var menigheten optimistisk, og sa på den digitale feiringen at «neste år kommer det til å være mange her».

Haugesund kommune

For å holde ord valgte de derfor i år å ta med seg seerne og kafeen ut og besøke åtte hjem, der de blant annet delte 17. Stian Taranger og Birgit Andersen klar for 17.

Foto: Skien baptistkirke — Her i Skien er det ikke mulig å ha noe fysisk arrangement. Korpsene får ikke engang lov å spille i gatene.

TV Haugaland Forsiden

Men heldigvis spilte vi inn ett innslag med korps før restriksjonene ble strenge, så hos oss blir det korpsmusikk likevel, forteller barne- og familiepastor Birgit Andersen. Sårbare grupper som eldre må beskyttes mot smitte og disse kan se og høre korps, kor og andre aktiviteter på avstand.

I tillegg gjelder vanlige retningslinjer som avstand mellom personer både i køen og blant dem som står for serveringen.

Disse rådene gjelder fram til 4. Det vil deretter komme en endelig veiledning for feiring av årets nasjonaldag.

Husk å følge smitteverns- reglene på denne dagen også!

Har du lest dette? Rhodos vær mai

Vi i Byen vår Kopervik sammen med 17. Hipp hipp hurra — Alt blir bra! Kravet er at gruppa er med i toget heile vegen.

Komiteen planlegg også på å presentera nokre overraskingar i BA. Me håpar å kunna presentera det endelege programmet i veke 19. I år er det jeg som har fått det ærefulle oppdraget med å være hovedtaler i parken på selveste 17.

En annerledes mai

Dette gleder jeg meg svært til. Til daglig er jeg hjemmeværende husmor, jeg er gift, har tre barn og et barnebarn. Liker å være med i styr og stell i Skudenes. På fritiden skriver jeg en matblogg.

Det er ikke til å stikke under en stol at det er mat og matlaging som opptar mesteparten av dagen. Jeg lover at mat ikke blir et tema i årets 17.

Program for mai

Jeg håper at vi sees. Benytter anledningen til å ønske alle en strålende fin 17. På fritiden min holder jeg på med drill og er med venner. Neste år har jeg tenkt å gå på helse— og oppvekstfag, og i fremtiden bli sykepleier. På fritiden min holder jeg på med fotball, og er for øyeblikket instruktør for barnehagepartiet på turn.

17 MAI PROGRAM KARMØY Relaterte emner

For kart over kjøreruter på bil kortesjene, se nedenfor listen. Husk å følge smitteverns- reglene på denne dagen også! Vi i Byen vår Kopervik sammen med 17. Hipp hipp hurra — Alt blir bra! Kristian Støle er prest, Øystein Bredal spiller keyboard og Kopervik barnegospel synger.

17 Mai Program Karmøy
17 MAI PROGRAM KARMØY Kommentarer:
Redaktør på 17 mai program karmøy
Skog fra Kaupanger
jeg liker lese om Norge ujevnt. Les gjerne min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Karten sammeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net