Fronter Høgskolen

  1. Mer om
Fronter Høgskolen

Content [hide]

Fronter / Tjenester og verktøy / Student / Hovedsiden Vi tilbyr forskningsbasert utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå og et bredt utvalg av etter- og videreutdanninger Studietilbod · Ny student · Forsking · Samarbeid · Sei ifrå. For studentar · Biblioteket · Om Høgskulen i Volda · English august 2018 - dette er absolutt siste frist for å er det siste semesteret Høgskolen i Østfold har lisens på Fronter Passord, nett, telefoni, e-post, kalender, utskrift, programmer og IT-støtte til forskning og undervisning

Er helsefag særlig viktig i disse tider?

Og det er flott at flere ønsker å jobbe innenfor helsefag. Det er mange spennende jobber innen dette feltet og et stort behov for at flere velger disse utdanningene. Les også: «Flere vil bli helsearbeidere og færre vil bli lærere» Er du fornøyd med antallet nye plasser dere har blitt tildelt?

Last ned også: Ikea faktum fronter

Vi søkte også om å få 20 nye rekrutteringsstillinger, men fikk kun 5 nye. Jeg skulle gjerne sett at vi fikk flere rekrutteringsstillinger, da disse er viktige for oss med tanke på å styrke forskningen og utdanningene våre.

Ifølge Universitetsavisa kan de 20 aktuelle institusjonene nå i tillegg velge mellom Brightspace og Neo, selv om Canvas er den anbefalte fra Uninetts side.

Er mulig å tilpasse til alles behov Ifølge faggruppeleder Thorleif Hallén i Uninett, har arbeidsgruppen jobbet hardt med å finne riktig plattform. Siden det er snakk om så mange institusjoner, må det kunne skreddersys til alles behov. Plandokumenter som vil være viktig å binde sammen.

Derfor taper gutta

Samarbeidet i denne avtalen skal knyttes til et eller flere av følgende områder: Næringsutvikling, innovasjon og entreprenørskap, kunnskapsutvikling, kompetanse, forskning, reiseliv, kultur, fiskeri og undervisning. Det er en kjent utfordring at nettbaserte studier er krevende å gjennomføre, og at motivasjonen ofte synker når man deltar off campus.

Som en del av studiet skal det utvikles en digital læringsressurs rettet mot utarbeiding av tiltaksplaner i pasientjournalen. Læringsressursen er en applikasjon for nettbrett og mobil, og er tilgjengelig i Appstore og Google Play butikk. Applikasjonen utgjør en «læringspakke» med ulikt innhold.

Hver pakke kan inneholde videoer, bilder, lyd, tekst og quiz. For å få tilgang til innholdet i applikasjonen, må brukerne registreres for å få passord.

Spennende samarbeid mellom næringsliv og høgskole

IT-drift kan ikke og kommer ikke til å laste ned kopi av Fronter. Filer og annet innhold som ikke er tatt ut av Fronter før det stenges er tapt. Du oppfordres derfor til å dobbeltsjekke at du har kontroll på alt som ikke må bli borte.

Informasjon til studenter og ansatte Filer du kommer til å savne må lastes ned fra Fronter og legges på egnet sted.

FRONTER HØGSKOLEN Relaterte emner

Historikk Fronter avvikles Fronter stenges 31. Våren 2018 er det siste semesteret Høgskolen i Østfold har lisens på Fronter. Som student må du laste ned filer du ønsker å ta vare på nå mens du har tilgang til Fronter. Alt innhold som ligger på Fronter kommer til å bli slettet. Som ansatt må du sørge for å ha backup av alle filene du eier. IT-drift kan ikke og kommer ikke til å laste ned kopi av Fronter.

Fronter Høgskolen
FRONTER HØGSKOLEN Kommentarer:
Forfatter om Fronter høgskolen
Hovde fra Lillehammer
Se min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Luftsport. Jeg trives lese om Norge vi vil.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net