Åpningstider Voss Sentrum

  1. Mer om
Åpningstider Voss Sentrum

Content [hide]

Voss Sentrum er ein medlemsorganisasjon for bedrifter på Voss. Me er opptatt av å vareta eit levande sentrum og for å tilby eit breitt utval Voss Sentrum, Vossavangen, Hordaland, Norway. 2 897 liker dette · 2 snakker om dette. Info om handel og oppleving på Vangen. Ved kjøp av mange gåvekort Du finner oss i Voss sentrum på Haugamoen Vossevangen (Voss sentrum) Kart. Handel Kari Traa er fødd og oppvaksen på Voss. I 1997 vann ho sitt fyrste internasjonale renn Velkomen til Voss Sentrum! Her finn du opningstider, nyhende og informasjon om butikkar og arrangement

Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Vitusapotek Vossevangen tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning.

For en oversikt over restauranter på Voss, se Visit Voss Bordalsgjelet Er du på Voss er det fint å ta turen til Bordalsgjelet, som ligger i gangavstand fra sentrum. Du kan gå innover i Prestegardsmoen, og følge skiltingen videre derifra.

Lærlingpriser LVL vippeløft inkl. Velkommen til Beauty London - hvor skjønnhet, kvalitet og velvære står i fokus! Vi holder til i flotte lokaler i Strandgaten 59, 5004 Bergen.

Velkommen til vår nye lekre salong i Solheimsgaten 11. I lyst, triveleg og stilig lokale midt på Vangen kan du nyta god mat og drikke, og slå av ein prat med vener og kjende. Sosialt og sentralt Kaféen har store vindauge på gateplan — lett å finna, lett å lika Moderne og komfortabelt Her er alt nytt og flott i avstemte fargar og koseleg stemning.

Alt frå enklare bakkar for nybyrjarar til krevjande terreng for dei beste. Gondolbana, som ligg rett ved siden av Voss Stasjon, gjev deg moglegheit til å reise grønt heilt til fjells, på mindre enn 9 minutt.

ÅPNINGSTIDER VOSS SENTRUM Relaterte emner

Voss - bygd for sterke opplevelser Voss - bygd for sterke opplevelser Myrkdalen ligger i den nordlige delen av Voss herad, bare 30 minutter fra Voss sentrum. Voss er en kjent bygd, mye på grunn av Ekstremsportveko, den største festivalen av sitt slag i verden. I løpet av sommeren kan du bli med på et stort utvalg av adrenalinfylte aktiviteter - hopp ut av et fly høyt over bakken, kjenn på naturkreftene på en raftingtur, balanser fra tre til tre i klatreparken eller ta deg en dukkert i Vossabadet. Voss Vind På familieturen i Norge kommer man ikke unna et stopp i vindtunnelen på Voss. Her kan du oppfylle drømmen om å fly som supermann og få et minne for livet. Dette er absolutt det mest værsikre aktivitetstilbudet i bygden — og ikke minst et av de aller mest unike og spennende!

ÅPNINGSTIDER VOSS SENTRUM Kommentarer:
Forfatter om Åpningstider voss sentrum
Ingvaldsen fra Alta
jeg elsker lese bøker intenst. Se over min andre nyheter. Jeg trives Bokator.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net