3t Levanger

  1. Mer om
3t Levanger

T-Levanger er det senteret på Levanger med flest gruppetimer hver uke og vi kan friste med diverse variasjoner av yoga, vann, aerobic, spinn Ungdomskortet gir ikke tilgang til svømmebasseng, bortsett fra gruppetimer i vann. På 3T-Steinkjer, 3T-Levanger og 3T-Orkanger kan du i tillegg likes · 22 talking about this · 2004 were here. 3T-Treningssenter er landets største norskeide treningskjede T-Treningssenter er landets største norskeide treningskjede Mandag: · Tirsdag: · Onsdag: · Torsdag (I DAG): · Fredag: · Lørdag: · Søndag

E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv. Påmelding, skjema Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema.

Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson.

3T Levanger, Levanger

Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. I tillegg til alt dette er du ryddig, godt organisert og effektiv, og du har stor arbeidskapasitet. Sist men ikke minst er du profesjonell, engasjerende og serviceinnstilt!

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, fri trening og en mulighet til å bygge et godt arbeidsmiljø. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Trenere som hjelper deg nå dine mål Det å søke profesjonell hjelp for å få tilrettelagt en treningsplan vil for mange være forskjellen mellom å lykkes med sine målsetninger eller ikke.

3 T Levanger AS

Dette er selvfølgelig inkludert i medlemsavgiften! Alle trenere på 3T har lang erfaring og høy kompetanse. For tettere oppfølging har vi personlige trenere med ekspertiser på en rekke fagfelt, alt fra yoga, boksing til seniortrening. Egen avdeling med helsebehandlere står også til disposisjon. Full trygghet Alle våre ansatte er med på årlige førstehjelpskurs slik at vi alltid er forberedt dersom ulykken skulle være ute.

De trener på bruk av hjertestarter og hjerte-lungeredning, slik at du alltid skal føle deg trygg på at du og dine nærmeste er i trygge hender på 3T. Lokaler i verdensklasse På 3T finner du lokaler som skiller seg ut! Med treningsutstyr i eliteklasse, store flotte lokaler med god ventilasjon og behagelige garderobeområder blir treningen en fryd!

Vi anbefaler at du tar en «tour-de-3T» og sjekker ut hvilke senter som appellerer til din smak og dine ønsker. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

Facebook Facebook

Påmelding, skjema Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen.

3T LEVANGER Relaterte emner

Abonner på tilsvarende stillinger Stillingsmatch 3T-Treningssenter er landets største norskeide treningskjede. Vårt motto er trim, trening og trivsel med stor vekt på trivsel. Les mer om 3T-Treningssenter Stillingsbeskrivelse 3T-Levanger søker daglig leder og vi er på jakt etter deg som vil være superhelt! Dette er en stilling som vil by på mange spennende utfordringer! Det er et treningssenter med ca 2000 medlemmer og høyt besøk, hvor ansatte og medlemmer trives svært godt. Medlemmer har beskrevet 3T-Levanger på denne måten: ¿Dersom man er i dårlig humør når man drar til 3T-Levanger, er man i godt humør når man drar hjem igjen. Umulig å være sur blant så mange trivelige mennesker i det gode miljøet!

3T LEVANGER Kommentarer:
Rapportert den 3t levanger
Høiland fra Rørvik
Se over min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Banzai Fallschirmspringen. jeg liker lese romaner uetisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net