Stine Bredal Oftedal Alder

  1. Mer om
Stine Bredal Oftedal Alder

Stine Bredal Oftedal er en norsk håndballspiller for Győr og kaptein for det norske landslaget. Hun spilte på det norske laget som gikk til topps i junior-VM i 2010. Hun debuterte på A-landslaget mot Island 26. november 2010 og spilte på laget som Stine Bredal Oftedal (født 25. september 1991) er en norsk håndballspiller for Győr og kaptein for det norske landslaget. Hun spilte på det norske laget som Stine Bredal Oftedal er en norsk håndballspiller (bakspiller) og landslagskaptein, som har blitt verdensmester og europamester med Norge Hanna Bredal Oftedal (25) har bestemt seg for å legge opp som håndballspiller Unggutten kommer seinest fra Lillestrøm og har skrevet under på en 2-årig kontrakt. Fakta: Navn: Herman Bredal Oftedal Alder: 19 år

Det kan være fordi jeg har tatt stegene riktig. Jeg kom hit i riktig alder, passet inn, har fått mye tillit og har vokst på det, sier Stine Bredal Oftedal selv. Hun brukte i sin tid fire år på etablere seg som en av landslagets viktigste spillere. Dette gjør det ikke bare lettere å lære, men også lettere å lære bort!

er ikke bare hvite folk som er gode til å spille håndball» Dagsavisen

Har vundet flere EM og VM guld. Jeg elsker å jobbe og trener unge spillere fordi de viser så mye glede og følelser når de spiller håndball. Jeg har alltid hatt lyst til å overføre noe av min håndballerfaring og glede for spillet tilbake til barna. Jeg følger et opplegg fra landslaget som har vært kjempebra.

Målet mitt er å komme i kjempeform.

I tillegg bruker jeg mye tid med familien. Jeg har ikke gjort det de siste årene, så jeg er veldig glad for å være med dem nå. Men nå er jo OL utsatt, så det er bra. Men likevel er det et område hvor håndballen har en viktig jobb å gjøre. Det er å få mer mangfold inn i idretten. For både idrettsforeningene og kulturministeren må det være et prioritert prosjekt.

Selv spilte jeg håndball store deler av både barneskolen og ungdomsskolen. Les også: Massive protester får skylda for den største drapsbølgen i amerikanske storbyer på 20 år Det å være del av et lag, ha det gøy på trening og dra på cup for å spille kamper med lag fra hele Norge, er noe jeg unner alle.

Men det er nå en økende sosial ulikhet i ungdomsidretten, viser Ungdata-under­søk­el­­ser. Jeg hadde unt henne at hun hadde fått sine drømmer og mål.

Dafür überlässt er nichts dem Zufall. Hun er kærester med Paris St. Germain Handball's Sander Sagosen. Hos Sagosen var det kunstgress i hagen! Og styrkerom i kjelleren.

Suksess med bismak

Det var forhold for en som ville bli noe. Det var forhold for Sander. De har kanskje verdens beste målvakt bak seg, nemlig danske Nichlas Landin. Han kom til klubben i 2020, efter 3 år, og 3 franske mesterskaber, med Paris St. Germain, som han kom til i 2017.

Samarbeid skal skape utvikling på Romerike Romerike Ravens

Hanna Bredal Oftedal, née le 4 juillet 1994 à Oslo, est une handballeuse internationale norvégienne qui évolue au poste d'arrière droite Biographie. Centre back who joined Paris Saint-Germain in 2017. He has more than 30,000 followers on his sandersagosen Instagram account.

Sander Sagosen is a member of Handball Playe 200112 sander sagosen of norway with his girlfriend hanna bredal oftedal after the ehf european handball cham Sportfoto bei imago images lizenziere - News Results Game Highlights Player of the Match EHF: Home of Handball Etter flere år som særboere er han og kjæresten Hanna Bredal Oftedal proff i Issy Paris endelig fast under samme tak.

Vi er begge toppidrettsutøvere som er en del på farten.

Har du lest dette? Balder sofa nordisk form

Hjemme lager jeg en god del mat. Sagosen i den avgjørende EM-kvalifiseringskampen mot Litauen, og Oftedal i en treningskamp. Det er i fotbladet. Jeg gikk på krykker i fire måneder og var ute i nesten ett år.

STINE BREDAL OFTEDAL ALDER Relaterte emner

Nok en tidligere landslagsspiller tatt av skade i ung alder Hanna Bredal Oftedal 25 har bestemt seg for å legge opp som håndballspiller. Hanna Bredal Oftedal til venstre er ferdig som håndballspiller. Søster Stine Bredal Oftedal til høyre. Jeg har slitt utrolig mye med en skade. Det har gått utover humøret, livskvaliteten og motivasjonen.

STINE BREDAL OFTEDAL ALDER Kommentarer:
Forfatter om Stine bredal oftedal alder
Lystad fra Svolvær
Se over min andre nyheter. Jeg trives Brückengebäude. jeg elsker lese romaner dyktig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net