Marcus Og Martinus Like It

  1. Mer om
Marcus Og Martinus Like It

Content [hide]

Marcus & Martinus' «Like It Like It»-video sensurert av YouTube. Mange av duoens unge fans fikk ikke sett musikkvideoen Singelen nådde plass 16 p I forrige uke reagerte Guro Heggholmen (11) fra Bergen sterkt på den nyeste musikkvideoen til Marcus og Martinus, «Like it, like it Har du enda ikke sett videoen til Marcus & Martinus og Silentó 'Like It Like It' er det på tide! Du finner den selvsagt i Tidal UBALANSERT: Guro Heggholmen(11) reagerte sterkt på at jentene i Marcus og Martinus nye musikkvideo «Like it Like it» ikke var med og skatet

Wait for the download process to complete. Kroppspress — Jeg synes mange av musikkvideoprodusentene framstiller jenter på en urealistisk måte.

Listen view Marcus Martinus's lyrics tabs

Det er få jenter som ser så perfekte og plettfrie ut i virkeligheten, sier Rakel. Imidlertid har vi i Sony Music gått videoen nærmere i sømmene, og jeg ble gjort oppmerksom på at det i ettertid av video shoot er blitt kjøpt inn noen innklippsbilder som supplering til video, forklarer Lena Midtveit i Sony Music.

Du sa kanskje litt om sånt da jeg var mindre, mamma? Men vi har ikke helt tradisjonelle kjønnsroller her hjemme, sier mor, som er fotograf.

I Norge har jeg ikke opplevd noe sånt, kanskje fordi det har blitt forklart mer, sier hun og sikter til diverse omtaler i media.

Jeg sa bare: Kanskje vi ikke skal reise til Danmark på ferie i år. Likevel er det ingen grunn til Ã¥ tro at populariteten vil avta. Med tidligere landeplager som Elektrisk og Girls har Marcus og Martinus blitt en av landets største hitmakere, med gode lÃ¥tskrivere og produsenter i ryggen.

TED er ein årleg, amerikansk konferanse som vart arrangert for fyrste gong i 1984. TED har som mål å spreie idear ved hjelp av føredrag innan forsking, kunst, utdanning, design, politikk, kultur, forretningsverksemd og underhaldning. Vil slå an internasjonalt Coveret til Marcus og Martinus nye låt «Like it Like it» som etter planen skal slippes 19.

MARCUS OG MARTINUS LIKE IT Relaterte emner

Problemet med å sikte for bredt er at det blir generisk og intetsigende. Dette er 32 minutter med hvem som helst og bortkastet bruk av to meget talentfulle unge gutter. Likevel er det ingen grunn til å tro at populariteten vil avta. Med tidligere landeplager som Elektrisk og Girls har Marcus og Martinus blitt en av landets største hitmakere, med gode låtskrivere og produsenter i ryggen. Minneverdige og fengende låter som kommer til å bli husket i flere år fremover. Her sliter Moments, for det kreves konsentrasjon for å huske noe som helst fra den, ellers suser det bare forbi som typisk bakgrunnsmusikk på nattklubb.

MARCUS OG MARTINUS LIKE IT Kommentarer:
Forfatter om Marcus og martinus like it
Espeland fra Moss
jeg elsker dele interessante nyheter grusomt. Les gjerne min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Flaggenfußball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net