Ølsalg Lille Julaften 2018

  1. Mer om
Ølsalg Lille Julaften 2018

Det er ikke tillat å selge alkohol på julaften. Salgstider øl dagligvarebutikker Oslo kommune (kilde:Oslo kommune) Hverdager kl desember, lille julaften (da har polet åpent til senest kl. Ut året er det dette som gjelder: Julaften: Stengt Søndag Lille julaften 23.desember STENGT Mandag Julaften 24.desember åpent til kl 18:00 (OBS-her er det mye lokale lsalget i jula: • Søndag 23. desember, lillejulaften: ikke ølutsalg. desember, julaften: klokken 08.00 til Her har du Vinmonopolets åpningstider for jula 2018: desember er ølsalget åpent til klokka

I Norge åpner vi julegavene på julaften. Svært mange har fri hele julaften, men offisielt er julaften en "halv" fridag, slik at butikker og offentlige kontorer som er åpne, stenger tidligere enn vanlig.

Ølsalget er åpent på julaften, men stenger tidligere enn vanlig.

Ølsalg bergen jul

Klokkeslettet varierer fra kommune til kommune. Vinmonopolet er fremdeles stengt på julaften. Etter desember 2016 har polet vært åpent både på nyttårsaften så sant det ikke er en søndag, på påskeaften og pinseaften.

Søndager og helligdager, 1. Alkoholholdig drikk fra dagligvarebutikk skjer når kunden betaler varen i kassen. Kunden kan derfor ikke passere kassen i utsalgsstedet senere enn det tidspunkt salgstiden opphører.

KIWIs åpningstider julen KIWI

Skjenking i julen Skjenking av alkoholholdig drikk med lavere alkoholinnhold enn 22 volumprosent kan ikke skje før kl. Skjenking av alkoholholdig drikk med 22 volumprosent alkohol eller mer kan ikke skje før kl. Skjenking i påsken Onsdag før skjærtorsdag opphører skjenking klokken 03. På påske-, pinse-, jul- og nyttårsaften mellom kl.

Sarpsborg kommune

Salg og utlevering av øl skal ikke skje på søn- og helligdager, 1. Skjenketiden for øl og vin er på dagene fredag og lørdag fra kl.

Har du lest dette? Airpods lillehammer

Andre dager er skjenketiden for øl og vin fra kl. Skjenketiden for brennevin er fra kl. Reklameforbudet i Norge er strengt.

Rema kyllingvinger ølsalg jul

Hvis du vil lese mer om reklameforbudet anbefaler vi Helsedirektoratets nettside. Internkontroll - Gode rutiner for forsvarlig drift For å sikre at bevillingen utøves i henholdt til gjeldene regelverk og i tråd med de plikter som følger av bevillingen, må salgs- og skjenkestedet etablere rutiner.

Helsedirektoratet har utarbeidet en guide til god internkontroll som et viktig verktøy for forsvarlig drift.

Klikk her for å lese denne. Bevillingsregisteret Bevillingsregisteret skal gi en totaloversikt over alle bevillinger for salg og skjenking av alkohol. Registeret finner du ved å klikke her. Kart over skjenkesteder i Sarpsborg Nedenfor er et kart som viser oversikt over alle skjenkesteder i Sarpsborg.

ØLSALG LILLE JULAFTEN 2018 Relaterte emner

Ambulerande skjenkeløyve Ønskjer du å servere alkoholhaldig drikke i lukka selskap, må du søke kommunen om ambulerande skjenkeløyve. Selskapet kan ikkje vere ope for utanforståande, det må vere ei lukka gruppe jamfør defininsjnen i alkohollova. Gjestane kan ikkje vere inviterte gjennom annonsar, plakatar eller sosiale medium. I slike tilfelle må du i staden søkje om skjenkeløyve for einskildhøve. Sjølv om du ikkje tek betalt for drikka, er det løyveplikt for skjenking av alkohol på følgjande stader: Serveringsstader Lokale som vanlegvis er tilgjengelege for alle Forsamlingslokale og andre felleslokale Stader der offentlege møte, festar, utstillingar eller anna finn stad Gate, torg, veg, park eller andre offentlege plassar Transportmiddel som vanlegvis er tilgjengelege for alle Skjenkeløyve ved einskildhøve Skal du arrangere festival, konsert eller anna klart avgrensa arrangement som er ope for publikum og servere alkoholhaldig drikke, må du søke kommunen om skjenkeløyve.

ØLSALG LILLE JULAFTEN 2018 Kommentarer:
Forfatter på Ølsalg lille julaften 2018
Rogne fra Sarpsborg
Siste nytt: min andre nyheter. jeg er tent på gehen. Jeg nyter studere dokumenter etterpå.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net