Gumpens Auto Øst

  1. Mer om


Gumpens Auto Øst er autorisert forhandler av Audi i Vest-Agder. Vi holder til i Sørlandsparken øst for Kristiansand sentrum Gumpens Auto Øst er en del av Gumpen Gruppen. Første bilforretning startet opp i sentrum av Kristiansand i 1936. I dag er vi over 380 ansatte som fordeles p Les mer om bilen · Gumpens Auto Øst AS Gumpens Auto Øst · Gumpens Auto Vest · Gumpens Auto Mandal · Gumpens Auto Lyngdal · G-Bil · Sørlandets Bilsenter · Gumpens Auto Grenland Audi · Gumpens Auto Audi Gumpens Auto Øst, Kristiansand, Norway. 5132 likes · 108 talking about this. Gumpens Auto Øst er Sørlandets største Audiforhandler

Vi ønsker Gumpen Auto Øst velkommen!

Bli medlem i Vennesla Næringsforening Som medlem eller partner i næringsforeningen får din bedrift unike muligheter til samarbeid med det lokale næringslivet.

Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert.

Gumpens Auto Øst

Det første året ble det solgt 159 biler i Gumpens Auto Øst! Til nå i 2020 har vi solgt nesten 200. Det som er litt gøy å se på er hva folk kjøpte.

Du vil kanskje like: Kalke plen på høsten

Den gangen var Audi A4 og A6 de helt store bilene — det var disse som var populære. Ny hybridmodell fra Audi I sommer lanserer Audi en nyhet som mange har ventet i spenning på.

GUMPENS AUTO ST AS italiaenred.com

Da kommer endelig Audi Q7 e-tron quattro plug-in Hybrid. Hybridløsninger er fremtiden og det er et satsningsområde for vår fabrikk, forteller Lars Christian og Finn.

Samtidig som man slipper en del avgifter så slipper man også rekkeviddeangsten. Så lenge man har drivstoff på tanken så blir man ikke stående, men kan kjøre på strøm på kortere turer i byen.

Den omdisponeringen vi når gjør koster en brøkdel, sier Gumpen. Stål, glass og betong Tomten bygget ligger på er tre mål og flat. Grunnen bestod av fjell og jord. Jorden er masseutskiftet med sprengstein.

Gumpens Auto Øst AS Charging Station i byen Kristiansand

Bygget har kvadratisk form. Kjelleren og noen bærende vegger er i plasstøpt betong. Ut over det har bygget bærekonstruksjon i stål.

GUMPENS AUTO ØST Relaterte emner

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted. Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert.

GUMPENS AUTO ØST Kommentarer:
Forfatter på Gumpens auto øst
Haugan fra Hermansverk
Bla gjennom min andre innlegg. Jeg trives Eiskunstlauf. jeg elsker rapporterer norske nyheter modig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net