Øraker Skole

  1. Mer om
Øraker Skole

Content [hide]

Vår profil · Ledelse og ansatte · Strategisk plan · minosloskole.no · Vår kanalstrategi · Skolens historie raker skole er en 8-10-skole, ungdomsskole, på Lilleaker i Bydel Ullern. Skolen er samlokalisert med Ørakerhallen raker skole, Oslo, Norway. Øraker skole en 8-10 ungdomsskole i Ullern bydel i Oslo Grunnlagt: 1979; Kommunal skole; Trinn: 8. Elevtall: 1993: 270 elever 2018: 279 elever; Geografisk beliggenhet: Lilleakerveien Veibeskrivelse til Øraker Skole (Oslo) med offentlig transport. Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Øraker Skole

Drømmeskolen fokuserer på et godt og inkluderende læringsmiljø.

Arbeidsoppgaver Øraker skole har inntil fem ledig stillinger fra 2014- 08. Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse.

Du vil kanskje like: Østerås ungdomsskole

Spiser russisk kaviar til frokost og blir kjørt av butleren til skolen. De har en gigantisk hage med svømmebasseng og golfbane. Skolen er samlokalisert med Ørakerhallen.

Wiki Bildet kan være underlagt opphavsrett. Han forteller hvorfor elevene er med, og så orientere jeg om opplegget og forklarer en hjemmelekse, som blir utdypet i klasserommene, opplyser Heier. Dette er første trinn.

Deretter deles prosjektet inn i fire gjenstående trinn hvor gruppeinndeling, plantegninger, samarbeid, gjennomførelse og ferdigstilling av modell står sentralt. Trinn fire er håndverksdelen med bygging med nye og praktiske løsninger for miljø med husplassering og energisparende løsninger av ulike slag som solceller, tilknytting med felles fjernvarme, vindmøller, bølgekraft og ren strøm.

ØRAKER SKOLE Relaterte emner

Menu Øraker skole "Dette er Thomas og Bettina. De går på Øraker skole. Spiser russisk kaviar til frokost og blir kjørt av butleren til skolen. De har en gigantisk hage med svømmebasseng og golfbane. Oslo Museum har tatt initiativ til skoleprosjektet Kjenner du Oslo, egentlig? Et digitalt verksted om byens mange ansikter. Prosjektet er støttet av Den kulturelle skolesekken.

ØRAKER SKOLE Kommentarer:
Forfatter om Øraker skole
Salvesen fra Vossevangen
Jeg nyter utforske norske bøker lekende. Se min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Casterboarding.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net