Trimhuset Horten

  1. Mer om
Trimhuset Horten

Bak gruppetrenings - begrepet finnes det en rekke ulike former for trening i sal. På vår timeplan har vi tilbud til de aller fleste, uansett alder og niv Trimhuset er en familie av tre treningsentre i Horten og Holmestrand. Horten og Holmestrand er fullverdig sentre med gruppetimer, styrke- og kondisjonssaler og Trimhuset Horten, Horten, Norway. 3 509 liker dette · 4 snakker om dette · 6 404 har vært her. 2600 m2 treningsenter med flotte treningssaler, gratis Trimhuset Horten Trening og Fysioterapi AS. Trimveien 41, 3188 Horten. Sammenlign Overvåk Finn lignende. Skriv ut; Del firmaprofil Vis veibeskrivelse · 33 07 08 02 · Hvor synlig er din bedrift? Ditt søk på trimhuset horten trening og

Trimhuset utvider med Focus

Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert. Vi ønsker å benytte anonymisert informasjon om hva du ser på, for å kunne gjøre vår webløsning bedre og lage innhold som flere av våre brukere har bruk for og verdsetter. Har du spørsmål kan du også sende mail til eller send mail til solheimsviken ramsvik.

Vi kan dessverre ikke kan ta imot bestilling, endring eller avbestilling på epost.

Favorittoversikt

Meld deg inn i dag - gratis medlemskap! Vi ønsker å ta enda bedre vare på deg som vår kunde! Da vil våre personlige trenere kunne hjelpe deg.

Kom i form på kortere tid! Personlig trening får deg til å yte maks innsats på hver treningsøkt. Treningen legges opp ut ifra det nivået du befinner deg på, enten du er utrent eller allerede godt trent.

Last ned også: Aquaspa horten

Vi tilbyr både innnendørs og utendørs trening. Online booking via app og nettsider Booking av timer kan gjøres 50 timer før timen starer, og kan avbestilles senest 6 timer før start.

Hvordan vi skal ha det på Focus for at alle skal ha det bra og trives. Hvordan få størst utbytte av dette.

treningstilbud

Gjøre deg mer bevisst på hva du vil med treningen din. Kort om vektløfting. Nye betalingsløsninger for betaling av soltimer, er i første rekke foranlediget av myndighetenes endrede regler til drift av solstudio som trer i kraft fra 1. Da er det krav både til alders kontroll, men også til at hver kunde mottar en informasjons brosjyre med relevant informasjon om soling.

Myndighetene har godkjent at ovennevnte er tilfredsstillende oppfylt hvis man registrerer en bruker konto og benytter sin mobile telefon via en app.

TRIMHUSET HORTEN Relaterte emner

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted.

Trimhuset Horten
TRIMHUSET HORTEN Kommentarer:
Rapportert den Trimhuset horten
Nordstrand fra Harstad
jeg elsker lese tegneserier klokt. Les gjerne min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Hausreparatur.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net