Ulf Jonas Støre

  1. Mer om
Ulf Jonas Støre

Far, Jonas Henry Støre, f. 08 , Oslo Find all individuals with Jonas Henry Støre giftet seg i 1924 med Carin Helena Bohman. De ble foreldre til skipsmegler Ulf Jonas Støre og besteforeldre til Arbeiderpartiets leder Ulf Jonas Støre (1925 - 2017) Død, 10 17, Katinka Gulberg sykehjem, Oslo, Oslo Familieskjema for Støre, Ulf Jonas / Gahr, Unni Thordis (F4430): Eidsvollsmenn Ulf Jonas Støre, faren til Ap-leder Jonas Gahr Støre, er død 91 år gammel, melder Dagens Næringsliv

Nyheter, Nyheter Jonas fyrer fortsatt med Jøtul

Han tok blant anna til ords for å trekkje Oljefondet ut av kol. Støre er ein visjonær politikar, med evne til å styre mot eit mål som er viktigare enn kortsiktige omsyn. Han er også ein samlande figur som veit å snakke med menneske, byggje alliansar og få dei med på sitt prosjekt. Han blir lytta til i særs mange leirar, og mange oppfattar han som både sympatisk og klok.

Vi forventar at Ap, som tradisjonelt har vore eit næringsvenleg parti, ser behovet for eit meir fleksibelt arbeidsliv, til gode for både arbeidstakarar og arbeidsgjevarar.

NHO har også klare forventningar til at Støre og Ap prioriterer konkurranseevna til bedriftene og er villig til å revurdere synet på den skadelege formuesskatten.

Denne uken døde faren min. Tilhører hans tid av i går»? DN

Til slutt håpar vi Støre vil vere modig og gje Aps klare støtte til ei naudsynt reform av ein kommunestruktur som knapt har endra seg på 50 år. Støre er ein visjonær politikar med stort engasjement, store kunnskapar og politisk overblikk. Eg ser fram til eit godt samarbeid.

Gerd Kristiansen, LO 1. Det er viktig at leiarane av Ap og LO har god kontakt. Eg veit at denne gode kontakten kjem til å halde fram under Støre. Eg forventar at han skal vere ein inkluderande leiar som tek med seg heile partiorganisasjonen, så vel som fagrørsla, når løpet blir lagt.

Vi har arbeidd mykje saman om mellom anna helsepolitikken, og eg kjenner han som ein god samarbeidspartnar. Han er lyttande og inkluderande, han tek LO med på råd og orienterer oss der det er naudsynt. Eskil Pedersen, Auf 1. Vi forventar at Jonas lyttar til dei unge i partiet og at han held fram med å stå kompromisslaust opp for det fleirkulturelle Noreg.

Vi må fortelle hele historien, sier AUF-lederen. Vil ha høyresiden på banen Støre gjentok både da han ankom øya og under pressekonferansen at han vil ha tydeligere tale fra alle partier, ikke bare fra AUF. Også de i andre politiske familier må snakke tydelig mot dem som kan hente næring og gå fra holdning til handling, sa Støre til NTB da han ankom øya onsdag formiddag.

Begeistret Utenriksministeren selv gir uttrykk for å være minst like begeistret for en søndagstur til Østfold når FB møter ham på kontoret i Utenriksdepartementets toppetasje denne fredagsmorgenen. Han har akkurat gjort unna et møte med sju unge egyptiske aktivister som for kort tid siden var med på å forandre historien i Egypt.

Jonas Gahr Støre

Fredrikstad er en by og en kommune hvor Arbeiderpartiet har stolte tradisjoner, og i år har vi et meget dyktig ordføreremne i Jon Ivar Nygård. Eiendomsskatten Støre — flere ganger kåret til regjeringens mest populære — demonstrerer samtidig at han har «lest seg opp» på den politiske situasjonen i Fredrikstad før 1.

Han ble opptatt av New Public Management NPM som med sin manglende tro på statlig regulering av kapitalen ikke var i pakt med Aps historiske tradisjon. Dette kan danne noe av bakgrunnen for hans avventede holdning i mange saker. Støre må i front Støre vil vurdere det og det gjør og vente på forslaget fra regjeringen kommer før han vil ta stilling.

Denne mangelen på proaktiv politisk atferd merker vi nå i debatten og oljeutvinning og iskanten. Støre primeiro negou as alegações, depois pediu para refazer sua entrevista a fim de mudar sua resposta às alegações. Basert på anslag av verdiene i dødsboet før Tostø er endelig oppløst, er det antatt at min skattbare formue vil øke med i overkant av ti millioner kroner etter at mine barn har arvet halvparten av min andel.

Som det ble klargjort sommeren 2020: Så lenge jeg er leder av Arbeiderpartiet, vil jeg ikke eie verdipapirer eller aksjefond.

Jonas Gahr Støre

Arven etter mine foreldre vil bli plassert i kontanter i banken, enten som bankinnskudd i selskapet Femstø eller som innskudd på en alminnelig bankkonto, forteller Ap-lederen.

Så lenge jeg er leder av Arbeiderpartiet vil jeg ikke eie verdipapirer eller aksjefond. Jonas Gahr Støre vokste opp på vestkanten i Oslo; faren var skipsmegler, og bestefaren hadde sørget for familiens økonomiske grunnlag gjennom ved- og varmovnprodusenten Jøtul som i 1970-årene ble solgt til Norcem. Han betyr mye for meg, og det var godt å ha han i salen, sa Jonas Gahr Støre til Dagbladet.

ULF JONAS STØRE Relaterte emner

Støre understreket at han mener kampen mot høyreekstremisme ikke har kommet langt nok. Både Löfven og Hoem fikk spørsmål om hva de ville si til dem som mener angrepet kun var en gal manns verk. Høyreekstremismen står ikke for at alle mennesker er like mye verdt. De vil bestemme at noen skal være bedre enn andre, sa Löfven. Hoem la vekt på at man har dysset ned brutaliteten i 22. Ikke om barnedrap, men om katastrofe. Vi må fortelle hele historien, sier AUF-lederen.

ULF JONAS STØRE Kommentarer:
Forfatter om Ulf jonas støre
Thorvaldsen fra Rørvik
Anmeldelse min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Modelle. Jeg trives lese romaner jevnt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net