Mercedes Benz C350te

  1. Mer om
Mercedes Benz C350te

LEKKER OG LEKEN: Mercedes C-klasse C350Te Plug-in-hybrid er hyggelig priset, med klassens beste interiør, god ytelse og svært høy komfort Ikke at Mercedes skryter veldig av den heller, det oppgis inn til 31 km I Mercedes' nye ladbare hybrid får du mye fart for pengene, men ikke så lang elektrisk rekkevidde rsmodell: 2017, Mercedes-Benz C-Klasse, Kilometerstand: 39 986 km, Pris: 319 000 NOK - Stasjonsvogn - Personbil - selges - Andresen Bil - Kode For 500.000 kroner får du nemlig nøklene til en Mercedes C-klasse stasjonsvogn med 279 hestekrefter, silkemyk luftfjæring med flere modus og

Og det oppsiktsvekkende er at nesten alle variantene, med unntak av de to første bilene som kom på markedet for noen år tilbake, fremstår som den mest attraktive motoriseringen i sin modell.

Her er laderne som passer til Mercedes Ce hybrid Salto

Bedre ytelse, bedre pris, lavere drivstofforbruk, lavere utslipp. Og vi kunne fortsatt. Den eneste utfordringen har egentlig vært at enkelte av modellene har måttet gå noe på akkord med bagasjeplass for å få plass til batteripakken.

Og nå har Mercedes kommet med en oppladbar hybridvariant av sin C-klasse - en bil som vi her i Side3 har lagt vår elsk på fra første stund. Komforten er ikke overraskende fantastisk.

Alle momentene som spiller inn får topp karakter: Fjæring, seter, støynivå, interiør-atmosfære, sittestilling, you name it. Sammen leverer de klassens beste milspiser. Videre er den lettkjørt og letthåndterlig — det teller vel også i komfort-runden.

I interiøret har enkelte detaljer og overflater en liten bit igjen for å nå Audi- og BMW-nivå, men forskjellen er ikke av betydning. Til tross for tre år på nakken synes jeg dessuten C har klassens beste interiør-design. Dette er et veldig spesielt sted å være. Premium-stasjonsvogner på denne størrelsen er ikke de beste på plass, men pleier samtidig å være tilstrekkelige som familiebiler.

På grunn av batteriet, krymper bagasjerommet i 350e fra 490 til 350 liter. Volvo er dieselhybrid og har firehjulsdrift.

Mercedes C

Audi har forhjulstrekk, øvrige bakhjulsdrift. Midte utstyrsnivå er valgt der det er flere. Terningkast 6: Best i klassen.

Terningkast 5: Godt kjøp, anbefales. Terningkast 4: Bra bil, men en eller flere viktige mangler. Understellet kan dessuten sammen med styring og girkasse endres ved et knappetrykk, og dermed sørge for en mer sportslig opplevelse.

De to sportmodusene i bilen byr på godt med moro i kombinasjon med den kvikke hybridløsningen og bakhjulstrekk, men vi foretrakk komfort-moduset under mesteparten av vår testperiode. Selv om C350e akselerer fra 0-100 kilometer i timen på raske 6,2 sekunder, la vi oss nemlig til en avslappet og rolig kjørestil. Det er ofte en konsekvens når vi setter oss bak rattet i en hybrid. Noe av poenget må tross alt være å få mest mulig elektrisk drift i hverdagen, og da nytter det ikke å tråkke gassen i bånn hele tiden.

Ved mer moderat kjøring, kan man imidlertid komme relativt langt.

Hverken pris eller lanseringsdato er ennå satt. Lite bagasjerom på 350 l, men bakseteryggene kan slås ned for mer plass. Litt uoversiktlig betjening i instrumentpanelet, og automatgiret betjenes via en hendel på rattet — litt uvant.

Ladespesifikasjoner for Mercedes

Sitter lavt så med vond rygg kan inn- og utstigning være litt krevende. Bør holde for de fleste! Dette er ladbar hybrid i luksusklassen, som kan bli din for ca 500 000, eller en god del mer om du er veldig glad i masse ekstra utstyr.

Den er svært godt designet og bygget, og med 600 NM kan du jo kjøpe bilen på grunn av at moroeffekten er ganske mye rimeligere enn ren bensinmotor med 600NM vil være.

Har du lest dette? Eqc mercedes pris

Styrkene til en ladbar hybrid når det gjelder miljø kommer først frem når du har rett kjøremønster; mest småkjøring, korte turer på et par mil, og god tilgang til å lade ofte i løpet av dagen — sjelden langkjøring. Da vil du oppleve at du sjelden trenger å fylle bensintanken. Jeg kan anbefale en prøvetur med Mercedes-Benz C-Klasse 350 e, enten du vil ha en miljøvennlig bil fordi du har rett kjøremønster i forhold til ladbar hybrid, eller fordi du vil ha luksus og moro for en halv mill.

Over 80 hestekrefter mer enn utgangspunktet er mye, men en ekstra motor med tilhørende batterier krever sitt.

Mercedes C e: Så langt kan du kjøre ladbar hybrid i vinterkulda

Nærmere bestemt 300 kilo. C350e er seks tideler raskere fra null til hundre, med sine 6,2 sekunder.

Den høyere effekten blir på sett og vis irrelevant. Den fungerer ikke så bra som en sportslig bil, til det er den for tung. Stiller man bilens kjøremodus i sport, hvor den skal bruke elmotoren som en ekstra effekt, er det heller ikke like sømløst.

MERCEDES BENZ C350TE Relaterte emner

De melder også at hybriden vil få en rekkevidde på rundt 100 kilometer WLTP. Nye C-Klasse har forventet lansering til sommeren, men den ladbare hybriden vil først komme noe senere. Hverken pris eller lanseringsdato er ennå satt. Mercedes C-Klasse hybrid i kombinasjon med diesel og elektrisk motor. Total systemeffekt er på 306 hk og 700 Nm. Mercedes C-Klasse hybrid er godt utstyrt fra fabrikk.

Mercedes Benz C350te
MERCEDES BENZ C350TE Kommentarer:
Rapportert den Mercedes benz c350te
Hofstad fra Finnsnes
Jeg har lyst lese om Norge motbydelig. Les gjerne min andre nyheter. jeg er tent på Eislaufen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net