Felix Kjellberg

  1. Mer om
Felix Kjellberg

PewDiePie, egentlig navn Felix Arvid Ulf Kjellberg, er en svensk youtuber på nettstedet YouTube. PewDiePie opprettet YouTube-profilen sin 29. august 2013 mest abonnenter på plattformen. PewDiePie er i dag Youtuberen med PewDiePie, egentlig navn Felix Arvid Ulf Kjellberg, (født 24. oktober 1989 i Göteborg), er en svensk youtuber på nettstedet YouTube Hun giftet seg med youtuberen Felix Kjellberg (også kjent som «PewDiePie») 19. Referanser[rediger | rediger kilde Lykken smiler for den svenske Youtuberen Felix Kjellberg (29), best kjent under brukernavnet «PewDiePie». I går giftet han seg nemlig med Swedish Felix Kjellberg, best known by the nickname PewdiePie, has made an insane career out of his game hobby

Dude Perfect En guttegjeng som finner på morsomme og tullete stunts og triks.

Evan Fong VanossGaming Årsinntekt: cirka 128,5 millioner kroner Videospillkommentator som tar for seg de mest populære spillene. I 2016 ble han kåret til en av de 100 mest innflytelsesrike personene i verden.

Disney og YouTube bryter med PewDiePie etter jødehatmeldinger

Ifølge Business Insider har han selv oppgitt at han er god for 250 millioner kroner. Men jeg klarer ikke å skjule hvor sjokkert og lei meg jeg er for at alle verdisakene mine ble fratatt på denne måten.

A post shared by Marzia Kjellberg itsmarziapie Innbrudd i Japan Kjellberg-paret bor hovedsakelig i Brighton, England, men kjøpte nylig et hjem i Japan. Det var dette huset det var innbrudd i. Pewdiepie er kanskje den fremste representanten for denne generasjonen innholdsprodusenter som har vokst opp i og ut av internettets sosiale styrker.

Disney og YouTube dropper etter vitser om jødehat

Han droppet ut av universitetet for å lage videoer på heltid. Videoer som hovedsakelig bestod av ham selv mens han spilte dataspill. Men berømt har han blitt.

Og han er en del av et marked som vokser i voldsom fart. Nettstedet Twitch som spesialiserer seg på streaming av spill ble i fjor kjøpt for 970 millioner dollar av Amazon, ifølge ESPN.

Valgte å undersøke Den Google-eide tjenesten tok beskyldningen på alvor, og lovet at de skulle undersøke hva som kunne være feil.

Disney og YouTube bryter med PewDiePie etter jødehatmeldinger

Selskapet hadde nemlig mottatt en rekke henvendelser fra ulike brukere. Han har over 36 millioner abonnenter. Han er en videospillkommentator som snakker på engelsk under filmingen.

FELIX KJELLBERG Relaterte emner

Videoene hans inneholder ofte sterke meninger og kritikk rettet mot mange forskjellige hold, men denne gangen har Kjellberg tilsynelatende gått ett hakk for langt. En samling av PewDiePies nazi-relaterte innhold. Video: The Wall Street Journal. I flere av sine videoer fra det siste halvåret har svensken inkludert nazistisk innhold og vitsing rundt jødehat. Noen av videoene er nå fjernet fra YouTube, men The Wall Street Journal har samlet flere av de groveste tilfellene i en video — som du kan se til høyre. Blant annet har Kjellberg. Klippet som har vakt mest oppsikt er imidlertid ett der han betalte to personer i India for å holde opp en plakat med beskjeden «død over alle jøder».

FELIX KJELLBERG Kommentarer:
Redaktør på Felix kjellberg
Aasheim fra Steinkjer
jeg liker dele interessante nyheter lengselsfullt. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Eishockey.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net