Ving Konkurs Thomas Cook

  1. Mer om
Ving Konkurs Thomas Cook

Content [hide]

Reiseoperatøren Thomas Cook er konkurs Natt til mandag bekreftet verdens lengstlevende reiseoperatør at de går konkurs Ving er medlem i Reisegarantifondet som sikrer nordmenn i utlandet mot å bli strandet på ferie, om selskapet skulle gå konkurs i morgen tidlig Stordalen kjøper Ving etter Thomas Cook-konkursen har totalt 2300 ansatte i Ving, Spies, Tjäreborg og Thomas Cook Airlines Scandinavia september ble det klart at britiske myndigheter ikke klarte å redde reiseselskapet, og Thomas Cook ble slått konkurs Drøyt 85.000 personer har booket reiser med Ving Norge det neste året. Ving er ikke konkurs på nåværende tidspunkt, sier selskapet

Ving er foreløpig ikke konkurs, det er kun eierne Thomas Cook. Du skal bli tatt vare på underveis og få mat og overnatting om det er nødvendig.

Du har også rett på å få pengene for reisen tilbake om flyet blir kansellert, og Ving ikke greier å skaffe erstatningsfly. Du har antagelig ikke rett på erstatning ut over pengene for reisen. I dag har selskapet 22.

Lønnsomt i Norden Det 178 år gamle selskapet er blant verdens største og mest tradisjonsrike reisearrangører, med 600 butikker bare i Storbritannia, samt et flyselskap og en hotellkjede. Kommunikasjonssjef Fredrik Henriksson i Thomas Cook Nord-Europa sier at avdelingen i Norden har vært en lønnsom del av konsernet i flere år.

På direkte spørsmål om hva som skjer dersom Thomas Cook-gruppen går konkurs, svarer han: Vi er jo en del av konsernet.

Har du lest dette? Åsa linus i svingen

Da flyselskapet som flyr flertallet av Vinggruppens gjester i Norden eies av Thomas Cook Group, vil reisende på mandag bli berørt av kansellerte flyreiser som et resultat av konkursen, skriver Ving på sine norske nettsider mandag morgen.

Fly innstilt mandag Alle flyginger med selskapet Thomas Cook Airlines Scandinavia er mandag innstilt, noe som direkte vil berøre 457 nordmenn som enten skal hjem eller reise ut på ferie.

Ving forventer nye eiere: Selve kronjuvelen i konsernet

Selskapet opplyser at alle fly mandag er innstilt. Litt over klokka 3 natt til mandag opplyste Thomas Cook selv på sine nettsider at forhandlingene med den britiske staten om en avtale for rekapitalisering av selskapet hadde brutt sammen. Ved ein eventuell konkurs har du derfor som kunde sterke reklamasjonsrettar.

Har du kjøpt reise med kredittkort, kan du oppretta reklamasjonssak her.

VING KONKURS THOMAS COOK Relaterte emner

Forsikre Thomas Cook er konkurs - hva medfører dette for reisende? Her kan du lese mer om hva dette medfører for reisende. Ving, som er et datterselskap av Thomas Cook, forteller at de fleste fly går som normalt. Hvordan kan man som reisende sikre seg mot økonomiske tap og hvilke rettigheter har man når en reiseoperatør går konkurs? Ving er medlem av Reisegarantifondet, som sikrer nordmenn i utlandet mot å bli strandet på ferie, dersom også norske reisende skulle bli berørt av konkursen.

Ving Konkurs Thomas Cook
VING KONKURS THOMAS COOK Kommentarer:
Redaktør på Ving konkurs thomas cook
Fjellstad fra Sarpsborg
Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Scheibe ausweichen. Jeg nyter lese om Norge mistenksomt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net