Big Hero 6 Norske Stemmer

  1. Mer om


Content [hide]

Thomas Mannsverk Eliassen, Trond Teigen, Lars Berteig Andersen, Tore Sagen, Nils Ole Oftebro, Jakob Schøyen Andersen, Heidi Ruud Ellingsen, Kristin Jess Rodin, Suzanne Paalgard, Halvard Djupvik, Stig Henrik Hoff, Jon Erling Wevling CGI-animert film fra 2014, produsert av Disney Animert TV-serie basert på filmen med samme navn, produsert i 2017 og sendes på Disney Channel. 1 Norske stemmer 1.1 Hovedfigurer 1.2 Skurker 2 Norsk Big Hero 6 er en amerikansk animert actioneventyr- og science fiction-film for barn fra 2014 produsert av Disney. Filmen handler om om det 14-årige geniet En actionspekket eventyrkomedie om det spesielle båndet som utvikles mellom Baymax, en stor, oppblåsbar robot

For å sette produksjonen til Disney i perspektiv, så går 40 prosent av alle kinoinntektene verden over til underholdningsgiganten — og det var før Disney kjøpte konkurrenten Fox. Da det ble annonsert, fikk det investorer og analytikerne til stede til å gispe av overraskelse. Ingen kanin har noen gang klart politiskolen, men Judy er ingen vanlig kanin og gjennomfører med glans. Ute på gatene er det derimot ikke alltid like lett, men med hennes ekstreme pågangsmot og med hjelp fra den listige reven Nick, tar hun fatt på en farefull og vanskelig forsvinningssak som ingen har klart å finne ut av.

Men Wendy og brødrene hennes får etter hvert hjemlengsel, og ønsker å komme hjem til London. The Lost Boys er enige, men Peter vil ikke vokse opp, og nekter å bli med.

Big Hero 6

Vi har hørt historien hundre ganger før som Prinsesse Mononoke eller Mulan, og vi forstår fort hvordan handlingsforløpet skal gå. Dette oppleves likevel ikke som en spesiell svakhet med filmen, da filmen åpenbart slekter på de gamle fablene og eventyrene vi ble fortalt som barn.

Her er det karakterene og spenningen som står i sentrum, og der leverer Raya og den siste dragen sterkt.

Karakterene er vittige og sjarmerende, da særlig de to tittelkarakterene med krigeren Raya og dragen Sisu. Det er heller i filmens struktur og dens sekundærkarakterer som er noen av de svakere delene, der vi i filmens andre parti blir introdusert for nye medhjelpere fra hver av klanene i Kumandra.

Nettsiden drives og redigeres av Trond Sätre. Serienett er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen kommune.

Avsluttet: Skriv filmanmeldelse for Julia!

Send e-post til trond serienett. Sjekk også ut Serienett på Facebook. En del stoff publiseres kun der, og det er til stadighet gode og interessante menings-utvekslinger om tegneserier på Serienetts Facebook-gruppe. Nå gjør de bruk av det i sine egne filmer. Skjønt den egentlige hovedpersonen i serien var vidunderbarnet Hiro Takachiho og den hjemmesnekra roboten hans, Baymax.

BIG HERO 6 NORSKE STEMMER Relaterte emner

Da dette foregår i et tydelig eventyrunivers med humoristiske innslag, får filmen aldersgrense 6 år. Da onde krefter truet landet ofret dragene seg for menneskeheten. Nå, 500 år senere, har den samme ondskapen kommet tilbake og det er opp til den enslige krigeren Raya å finne den siste dragen, slik at de kan redde landet og menneskene. På sin reise lærer hun at det kreves mer enn en magisk drage for å redde verden — tillit og samarbeid må også til. Det spesielle denne gangen er at den også tilbys samtidig til kinoene. Pandemien herjer som kjent fortsatt og hindrer flere kinoer rundt i verden fra å vise nye filmer.

BIG HERO 6 NORSKE STEMMER Kommentarer:
Redaktør på Big hero 6 norske stemmer
Aslaksen fra Drammen
Jeg nyter studere dokumenter uskyldig. Se gjennom min andre innlegg. jeg liker Frisbee Golf - Frolf.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net