Sjøstrand Rorbuer Lofoten

  1. Mer om
Sjøstrand Rorbuer Lofoten

Overnatt i autentiske rorbuer midt i Lofoten, eller kom med bobil eller telt. Opplev det levende fiskeværet Ballstad. Eller dra på fisketur med fiskebåt Sjøstrand Rorbuer ligger en 5-minutters kjøretur fra tettstedet Ballstad, og tilbyr leiligheter og rorbuer med kjøkkenkrok, gratis Wi-Fi og terrasse e liker dette · 20 snakker om dette Overnatting på Sjøstrand, i et autentisk fisker miljø på Ballstad midt i Lofoten Sjøstrand Rorbuer / Børge Iveren AS. 5 av 12 temaovernattinger i Ballstad. Ballstadlandet 88- 91 Lofoten Sjøstrand Rorbuer ligger i fiskeværet Ballstad i Vestvågøy kommune, midt i Lofoten. Anlegget eies og drives av en ekte fiskerfamilie

Controlla il nostro database di alloggi: alloggio Chianchitta - trova le date disponibili e prenota. Hyppige spørsmål I hvilken by ligger anlegget Sjøstrand Rorbuer?

Rorbu og sjøhus til leie i Lofoten

Hvordan kan jeg sjekke tilgjengelige datoer i boligen Sjøstrand Rorbuer? Du kan sjekke tilgjengelige datoer på vår partners hjemmeside - Du kan også gjøre en reservasjon der Sjøstrand Rorbuer. De fleste av rorbuer er i dag grundig restaurert og tilpasset det behov turister fra hele verden måtte ha.

Viktige elementer fra tidligere er bevart gjennom autentisk innredning, som gjør at buene beholder noe av sitt opprinnelige særpreg.

Fra sjøsiden kan du se den kjente Lofotveggen.

Har du lest dette? Oslo lofoten km

Muligheter for å se havørn og hval er også til stede. Vårt ønske er å gi våre kunder en unik opplevelse i den majestetiske og vakre naturen rundt Lofoten.

Oppdag den arktiske faunaen og floraen i det uberørte vannet. Her møtes en himmel og ei havn i det som helt fram til i 1986 var et fiskemottak. Lokalene fyller nå et avslappende interiør, kreativ mat og god drikke og det etterstrebes at skuldrene skal senkes hos deg som besøker oss for en kjøkkenbord fest.

Ballstad havn

Vi ønsker å vise fram det beste av Lofoten. Naturen, fjell og hav — og ikke minst den gode maten — fisken! Hos oss bor du i ekte rorbuer og spiser på stedets egen restaurant. Utleie av fiskebåter og konferansefasiliteter Ballstad Bruktbilutleie Lofoten Utleiebiler er et bruktbilutleie firma på Gravdal i Lofoten. Vi forsøker til enhver tid å yte den beste service, derfor har vi også 24 timers telefonservice. Våre biler er driftsikre, og vi har kontinuerlig tilsyn og vedlikehold av bilparken.

Sjøstrand Rorbuer, Ballstad

Vi leverer biler i hele Lofoten. Rorbuene bygges for å komme turistene i møte angående flere overnattingsmuligheter. Som det at Iversen drar ut på havet.

I relasjon: Kastel lofoten

Dette er en fantastisk opplevelse og noe mange setter pris på, sier Hagen. Hun mener det er behov for flere overnattingssenger. Spesielt når vi nå ser at Skjærbrygga ikke lenger er en så stor aktør.

SJØSTRAND RORBUER LOFOTEN Relaterte emner

Nå utvides virksomheten med fem nybygde rorbuer. To av dem settes etter planen opp i år. To rorbuer i år — Byggesøknaden er sendt inn, men det er en omfattende søknad. Vi søker om og har plass til fem rorbuer. Men vi tar dem gradvis.

Sjøstrand Rorbuer Lofoten
SJØSTRAND RORBUER LOFOTEN Kommentarer:
Forfatter på Sjøstrand rorbuer lofoten
Rønningen fra Alta
jeg elsker studere dokumenter vakkert. Anmeldelse min andre nyheter. jeg er tent på Dressur.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net