Hvl Fadderuke 2018

  1. Mer om
Hvl Fadderuke 2018

Faddervekene HVL Bergen, Bergen, Hordaland. 6442 likes · 2 talking about this. Temafest - Great Gatsby Velkommen til studiestart på HVL. Her finn du alt du treng for å starte opp som student hos oss fadderveka gjer vi det vi kan for at du skal få ein god start på studietida di ved HVL Alle studenter ved HVL kan sende inn saker til Studenttinget. Møtene streames så du alltid kan følge med på behandlingen av saker Fadderukene skal være en god start på et nytt skoleår. Hovedfokuset skal være å stifte nye bekjentskap og å dyrke et godt sosialt milj

Vi skal ha stand i vrimlearealet torsdag 02.

Her er bildene fra årets studiestart

Det vil bli gitt ut vafler, så følg lukten i hovedbygget. Har du lyst til å ønske de nye studentene velkommen til verdens beste campus? Vi ser etter faddere som vil ta imot de nye studentene med åpne armer, vise frem campus og skape et godt studiemiljø! Så enkelt er det ikke.. I hvert fall ikke ifølge denne Studvest-reportasjen fra 2010.

Faddervekene HVL

Loppis-gåerne omtales som blodtørstige, og det refereres også til en gammel dame som falt på loppis og ble tråkket på. Du er herved advart! Studvest nummer 25, 2010 debatten om skolemiljøet som NHH hadde i vår. Det er derimot ­ganske sannsynlig at mange av de nye studentene på UiB også ville satt pris på et større tilbud fra utdannings­ institusjonen i ­ fadderuken.

Se dette: Epost hvl

UiB har, i ­ likhet med NHH, et ­alkoholfritt ­alternativ til fadder­ uken. Opplegget ­ellers varierer en del mellom ­fakultetene. At det arrangeres egne alkohol­frie arrangementer for dem som ikke ønsker å drikke er en god tanke, men det er jo ikke gøy å være den eneste fra faddergruppen som ikke er med ut.

Mange er nok redde for at de skal gå glipp av noe om de ikke er til stede på alle festene. De fleste f­akultetene på UiB har ­ allerede noe o ­ pplegg på dagtid, men som regel er dette bare informasjons­ møter og hjelp til semesterregistrering. NHH viser at de verdsetter viktigheten av å skape trygge rammer rundt studiestarten for alle ­studenter, både de som liker å feste, og de som er mest opp- NHH viser at de verdsetter viktigheten av å skape trygge rammer rundt studiestarten for alle ­studentene Det kan dermed være en god idé å se på andre tiltak som er mer sosiale for studentene.

HVL snur etter kritikk fra studenter STUDVEST

Samtidig roser jeg NHH som går fram som et godt forbilde for andre utdannings­ Hårete, grønt laken — Lakenet var blitt grønt og hårete, og stolen så ut som en ost som har ligget for lenge, sa en student til Studvest i 2003. En representant fra Leieboerforeningen sa at han trodde studenter var redde for å si i fra til huseier om slike forhold.

Det må da være skumlere å sove på et grønt laken som en gang var hvitt? Nok et tips til nye studenter: Det der er ikke ok, si ifra! Studvest nummer 28, 2003 tatt av det faglige. Fadderuken er jo tross alt en introduksjon til høyere utdanning. De viser også at de har tatt debatten rundt studentmiljøet på alvor, og at de gjør mer for å sette standarden for et godt studiemiljø. I skråtaket som går på tvers over svømmebassenget henger en bærebjelke.

Det var da arbeidere skulle legge nytt gulv i etasjen over at de oppdaget at bjelken var bøyd mer enn 7 cm nedover. Derfor er bassenget på Studentsenteret stengt Bjelken som holder taket oppe over bas­ senget var bøyd mer enn syv cm. Selve valget vil foregå under NSOs landsmøte 22.

Skal ikke rett ned

Om Lund skriver flertallet i valgkomiteen at hun har «klare og tydelige mål for hvordan NSO kan bruke bredden av organisasjonen for å skape politiske gjennomslag. Tuva reflekterer godt rundt hvordan man gjennom inkludering av medlemslagene kan skape en sterkere grunnstein i studentbevegelsen.

Selv om Thomas Cook gikk konkurs og stanset driften, kunne det lønnsomme varemerket Ving drive videre etter at hotellkongen Petter Stordalen gikk inn i den nordiske Vinggruppen i oktober i år. Stordalens Strawberry kjøpte den lønnsomme nordiske virksomheten sammen med det nordiske oppkjøpsfondet Altor og det britiske oppkjøpsfondet TDR Capital. Notabene Av de mer nylige konkursene er den i bokhandelen Notabene Etter å ha slitt med driften over lengre tid, og med en gjeld på nesten 94 millioner kroner mot verdier i selskapet på 55 millioner kroner, gikk selskapet konkurs 19.

Datterselskapet Boklageret gikk også konkurs.

Skal ikke rett ned Dagsavisen

Bokhandlerkjeden Notabene var blant årets konkurser etter å ha slitt med lønnsomheten over lang tid. Vis mer byoutline Vidar Ruud Ifølge de siste tilgjengelige registrene på konkurstidspunktet, hadde Notabene 234 ansatte. Boklageret skal ha hatt opptil 68 ansatte. Antallet kan ha vært noe lavere ved konkurstidspunktet, ettersom det kan ha krympet gjennom selskapets restruktureringer i 2019. De nye eierne forpliktet seg til å tilby omtrent 100 av de butikkansatte fast eller midlertidig ansettelse i hel- eller deltidsstilling.

Det er godt nytt, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim H. Det betyr at det er 12 prosent flere kvalifiserte søkere i 2020 enn i 2019. De mest ettertraktede utdanningene Utdanningene i Norge som flest søkere hadde som førstevalg. I parentes er antall kvalifiserte søkere.

HVL FADDERUKE 2018 Relaterte emner

Studvest er en partipolitisk uavhengig avis for og av studenter tilknyttet de høyere utdanningsinstitusjonene i Bergen. Ansvarlig redaktør: Maria Rud Halvorsen Studvest kommer ut annenhver onsdag i et opplag på 4000, og blir utgitt av Velferdstinget Vest, som står uten redaksjonelt ansvar. Kulturredaktør: Erik Aasebø Studvest arbeider etter reglene i Vær varsom-plakaten for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avis­omtale, oppfordres til å kontakte redaksjonen. Dette er studentenes seier, men det var ingen selvfølge at de tok kampen. Det er også et politisk ­ansvar å legge forholdene til rette for det. Studentstemmen betyr noe I denne utgaven av Studvest kan du lese om at Høgskulen på Vestlandet HVL snur i saken om oppgaven ved barnehage­lærerstudiet.

HVL FADDERUKE 2018 Kommentarer:
Forfatter på Hvl fadderuke 2018
Mæland fra Ålesund
jeg liker lese om Norge grådig. Les gjerne min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Bodybuilding.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net