Årdal Og Lærdal Avis

  1. Mer om
Årdal Og Lærdal Avis

Så nær var Jon-Hermann (23) frå Lærdal OL-medalje i dag Det viktigaste i Årdal: – Sogndal må vakna og få seg sjukepleiarutdanning Live · Lokalavisenes søknadsordning · Lokale bedrifter · Løssalg · Meiningar · Nyhende · Podcast · Sogn Avis på Facebook · Sport · Stilling ledig rdal og Lærdal Avis var ei lokalavis med brei dekning av nyhende og samfunnsliv i nedslagsfeltet. Ho var partipolitisk uavhengig. Dekningsområdet til Årdal og Porten.no er ei partipolitisk uavhengig nettavis for Indre og Ytre Sogn. Me har forplikta oss til Redaktørplakaten og Ver Varsom-plakaten vre Årdal; Kontakt oss. Rett spørsmål, tips og anna mot eller

Uglum må fullføre arbeidet sitt i NRK før han startar opp i rolla som redaktør og dagleg leiar, og skal etter planen vera på plass innan 1. Fram til då held Grotle fram som konstituert redaktør.

Felles barnevernsteneste er på trappene for kommunane Årdal, Lærdal og Aurland

Med Arve på plass 1. Hjelpekorps Lærdal Røde Kors Hjelpekorps står på kommunens beredskapsplan og vert kalla ut av politiet ved større ulukker, naturkatastrofar eller når nokon er meldt sakna. Hjelpekorpset er i kontinuerleg beredskap og kan på kort tid rykke ut med personell og redningsmateriell for å delta i søk og redningsaksjonar. Øvingar er ein viktig del av beredskapen.

Sistnemnte finnast ikkje.

Sjå nøye på denne mannen

Han har en bachelor i sosiologi. I 2013 begynte Jens som journalist i Klassekampen, der han var klubbleder i fire år.

Siden 2018 har han vært kommentator i Bergens Tidende. Han er nå leder i Bergen journalistlag. Begrunnelse: Jens er brennende engasjert i fagforeningsarbeid og har markert seg i flere viktige saker, blant annet i debatten som hvem som er fremtidens NJ-medlemmer.

Han har stor kapasitet og en viktig stemme for NJ i den offentlige debatten. Ateisten Jens er medlem av en bibelgruppe i Bergen.

Leder av NJ Møre og Romsdal siden 2017. Økonomiansvarlig i Hauststormen.

Klassekampenarkivet Langer ut mot Kvikkas

Det vil si at verken Kvikkas eller Mediapost har ansvaret for disse abonnentene. Hvor mange abonnenter som ikke har fått avisa, var i går fortsatt uklart.

Litt av årsaken er tekniske problemer med de digitale løsningene, sier Helgelendingens sjefredaktør Geir Arne Glad. Han mener mye kunne vært løst hvis Samferdselsdepartementet hadde gått med på å utsette startdato til etter nyttår.

Bønder i Hyllestad, Fjaler og Høyanger har fått kroner i erstatning

Først fredag kveld, bare noen timer før avisa skulle deles ut, fikk den lokale underleverandøren Meyership tilgang til den digitale appen med komplett oversikt over alle leveringsadressene. Da tåler vi lite innkjøringsproblemer, sier Glad. Konkurrenten Helgelands Blad i Sandnessjøen har mottatt færre klager enn fryktet, forteller avisas sjefredaktør Morten Hofstad.

Men det var bare tilfeldigheter som gjorde at det ikke gikk langt verre.

NRK, Sogn Avis NRK

I 2020 vart det ikkje registrert skade frå bjørn, men det er utbetalt erstatning for gaupe. I Kinn kommune og fleire stader på kysten har også kongeørn ført til utbetalingar. I Solund var det også ein søknad, og den vart erstatta med 1. Sidan 2006 har han jobba som skribent for heimesida til den norske supporterklubben til fotballaget Chelsea, som han no også er redaktør for på fritida.

Før han flytta heim til Årdal, jobba han i TV2-sporten.

ÅRDAL OG LÆRDAL AVIS Relaterte emner

Annonse Helseføretak oppretta ny bygd i Sogn og Fjordane I slutthandsaminga til Helse Vest om fødetilbodet i Sogn oppgir helseføretaket reisetid med ambulanse frå Voss til Lærdalstangen. Sindre Haugen Mehl 01. I saksutgreiinga til styremøtet i Helse Vest oppgir helseføretaket reisetid med ambulanse frå bygdene Øvre Årdal og «Lærdalstangen». Sistnemnte finnast ikkje. Dette er heilt vanlege og forsvarlege reisetider. Eg har høyrt om Årdalstangen, men ikkje Lærdalstangen, seier han til nationen.

ÅRDAL OG LÆRDAL AVIS Kommentarer:
Forfatter om Årdal og lærdal avis
Rygh fra Kirkenes
Se over min andre nyheter. Jeg trives Aeromodellierung. jeg er glad i lese romaner raskt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net