Hotell Lillehammer Sentrum

  1. Mer om
Hotell Lillehammer Sentrum

Mest bookede hoteller på Lillehammer denne måneden · Birkebeineren Hotel & Apartments 3 stjerner · First Hotel Breiseth 3 stjerner · Clarion Collection Hotel First Hotels har ett hotell i Lillehammer sentrum, rett ved jernbanestasjonen og ikke langt unna den koselige gågata i OL-byen Scandic Victoria Lillehammer er sentralt plassert i Lillehammers populære gågate, Storgata, og er det perfekte utgangspunkt for å nyte de mange aktivitetene Bo i sentrum, eller på fjellet i nærområdet. Bo på hotell eller høyfjellshotell, i fjellstue eller gjestehus, eller til og med i snøhotell Birkebeineren Hotel & Apartments ligger naturskjønt til i rolige omgivelser midt i Olympiaparken på Lillehammer, ca. 10 min gange fra sentrum og

Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet.

Lillehammer - mer enn en OL-by Lillehammer, som sammen med Hamar og Gjøvik konkurrerer om tittelen "Innlandets hovedstad", er et populært reisemål, særlig om vinteren. Her vil man kunne bryne seg på 936 trappetrinn for å komme seg til toppen hvor man kan nyte utsikten og få flotte bilder av Lillehammer. I løpet av året gjennomføres 100.

Hotell Lillehammer Finn billig hotell på Lillehammer italiaenred.com

Der er det også kiosker og unike suvenirer. Dette er anlegg som er svært viktige for hverdagsidretten i lokalmiljøet i Lillehammer, der alt fra mosjonister og idrettslag-utøvere er aktive brukere. Du som er turist og gjest på Birkebeineren, det sjarmerende Lillehammer-hotellet vårt, blir tatt imot med åpne armer.

Og det er selvsagt anledning for egentrening og aktiviteter.

Scandic Lillehammer Hotel Hotels Lillehammer Norway

Det som skiller Birkebeineren hotell fra andre hotell i Lillehammer er nærheten til trenings- og turfasiliteter. Følelsen av å være borte fra støyen av sentrum er behagelig, samtidig som man er en kort gåavstand unna Lillehammer sentrum når du bor her på Birkebeineren hotell.

Her vil du kunne føle deg hjemme, i rolige og behagelige omgivelser. Du vil kunne nyte gratis kaffe og kakao fra moderne maskiner i vår flotte lounge. Det gjør godt både på en kald vinterdag og tidlig sommermorgen. Lese en god bok, sosialisere med venner og ta livet med ro. På Birkebeineren Hotell Lillehammer vil vi være der for deg døgnet rundt slik at du får ett trygt og behagelig opphold.

Scandic Victoria Lillehammer

Når du er på arbeidsreise, treningssamling eller er del av en gruppe, vil vi kunne tilby møterom på Birkebeineren Hotell Lillehammer. Her er det moderne utstyr som vil dekke dine teknologiske behov for framvisning og presentasjoner, og et raskt og gratis Wi-Fi er tilgjengelig for alle våre gjester og besøkende.

Går man inn inngangsdøren til Birkebeineren Hotell i Lillehammer møtes du av en hyggelig betjening som gir deg følelsen av at du er velkommen. Som frittstående hotell i Lillehammer vil vi alltid gjøre det lille ekstra for at du som gjest skal bli meget fornøyd med ditt opphold her hos oss.

Ett moderne interiør fungerer som fine bakgrunner for flotte bilder til dine sosiale medier. Her vil vi kunne tilby noe godt å drikke, diverse snacks og suvenirer og vi vil alltid være tilgjengelig for å svare på dine spørsmål og henvendelser. Du vil også alltid kunne nå oss på telefon og mail her på hotell i Lillehammer, Birkebeineren Hotell.

Etter et hyggelig møte ved resepsjonen vil du motta dit nøkkelkort. Du kan velge et enkeltrom, dobbeltrom eller en stor fjellsuite. Pellestova selger billetter til Lilleputthammer i resepsjonen. Hafjell Booking Hafjell Booking tilbyr utleie av hytter og leiligheter.

Hoteller i Lillehammer fra kr finn billige hoteller med momondo

Overnatt i velutstyrte hytter og leiligheter med 2 til 30 senger. Vi har hytter og leiligheter som ligger sentralt enten man ønsker å bo på fjellet, eller om man ønsker nærhet til butikker og attraksjoner som Hafjell Bike Park, Hunderfossen Familiepark eller Lilleputthammer.

Nermo Hotell Familiedrevet og familievennlig hotell og leiligheter med egen 9-hulls golfbane, stor minigolfbane med ekte gress og store utendørs lekeområder. I nærheten finner du utmerkede skiløyper, og hotellet er et flott utgangspunkt for å oppleve byens mange aktiviteter og attraksjoner. Vi anbefaler at du setter av tid til en tur innom Lillehammer Kunstmuseum, som er ansett for å være et av verdens ledende kunstmuseer. Mulighetene for å gjøre diverse aktiviteter i sommer- og vintersesongen er fantastiske.

Coop Hotellkupp

Om du foretrekker kultur, sport, velvære eller fart og spenning, er dette et perfekt utgangspunkt. Hotellet har kort vei til Maihaugen, hoppbakken og Lillehammer sentrum, og kun 15 minutter til Hafjell og Hunderfossen Familiepark. Møter og konferanser Innlandets største møtested enten det gjelder møter, konferanser, ferier eller weekendopphold. Hotellet ligger i en stor privat park nær sentrum av Lillehammer. Vi har 15 fleksible møterom for 2-1200 personer.

Med vår gode kapasitet er det enkelt for oss å legge til rette for gode møter hvor sikkerhet med tanke på covid-19 er ivaretatt.

HOTELL LILLEHAMMER SENTRUM Relaterte emner

Publisert av Reisetips Sist oppdatert: 15. Maihaugen og Lysgårdsbakkene er bare noen av stedene du bør innom når du er i byen, og med Hunderfossen og Barnas Gård i kort avstand er ikke veien til eventyr lang. Vi gir deg tipsene om hva du kan finne på i eller i nærheten av den lille byen ved Mjøsa, hvor du får de gode matopplevelsene og hvor du bør overnatte. Byens hjerte — gågata Foto: Wikimedia commons. Gågata i Lillehammer er gjerne preget av yrende folkeliv på varme dager.

HOTELL LILLEHAMMER SENTRUM Kommentarer:
Redaktør på Hotell lillehammer sentrum
Åsheim fra Stavanger
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg trives Aquathlon. jeg elsker lese tegneserier nervøst.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net