Ombyggingssett El Sykkel

  1. Mer om


Elride, vår egen testvinner. Winora og Haibike, tysk kvalitet, El-moped fra Sur Ron Fatbike med kraftig 500w motor, digital fartsjustering og skivebremser Ombyggingssettet (el sykkel kit) fungerer slik at framhjulet byttes ut med motordrevet hjul. Så monteres nye bremsehendler, kontrollpanel og en sensor som Om du ikke har for mange tommeltotter er det forholdsvis greit å ettermontere elmotor, batteri og styring – og slik bygge din egen elsykkel Jaxpety 36v 500w konverteringssett for elektrisk sykkel foran Voilamart 36v 250w bakhjul elektrisk ombyggingssett er et annet lovlig sett med god verdi

Vi sender over hele landet. Ombyggingssett og tilbehør fra markedsledende Bafang. Ganske enkelt, bare bytte forhjul og monte. Salg av rimelige elektriske sykler i tillegg ombyggingssett som gjør om sykkelen din til en el- sykkel. Hva finnes av gode ombyggingssett for elsykkel som ikke koster en formue?

Tenåring tatt for råkjøring på elsykkel

En elektrisk sykkel er ditt beste hjelpemiddel i en travel hverdag. Skal du kjøpe ny sykkel,ta kontakt,så skal vi finne den beste løsningen for deg og ditt behov.

Medvind er bedre enn motvind. Dette er foreløpig en info side som omhandler el-sykkel motorer.

Salg av motorer, batterier og ferdige sykler er i gang fra Strømmen stasjon. Varer kan bestilles på mail og sendes over hele landet. Alt utstyr skal på alle måter være tillpasset norske forhold. Dette er ikke tilfelle med mye av det som selges i dag. Det meste av ombyggingssett er tilpasset asiatiske forhold.

Ombyggingssett Toalett 12V Maritim Båtutstyr

De dyrere syklene av kjente merker er gode, men dyre. Det ville tatt mange timer, kanskje dager for en ikke-teknisk person. Mange vil oppleve det som enklere å bytte ut den gamle sykkelen med en helt ny elsykkel, og dermed blir den gamle stående ruste ned i garasjen før man ender opp med å kaste en utmerket god sykkel. Dette er ikke akkurat en miljøvennlig løsning.

Powerwheel skiller seg fra andre ombyggingssett ved at det består kun av en eneste komponent, selve hjulet, og er så lett å montere at alle kan gjøre det.

EvoKit Elsykkelkit

Dermed slipper du å bytte ut den gode, gamle sykkelen din. Motoren styres siden enten med hjelp av medfølgende gasskontroll eller pedalsensor aktiveres automatisk når du trår.

Last ned også: Regntrekk sykkel

Kiten drives av 48V batterier som må kjøpes separat. En 1000W motor er fira ganger så sterk som standarden på elsykler, det gjør at du kan fyke forbi sportssyklister i oppoverbakker. Vrimomentet i denne motoren er brutal, så vi anbefaler å starte rullende eller med veldig forsiktig gass.

Hvor mye bør man legge i det?

Man bør være bevisst på at det egentlig kun er tillatt med 250W motorstyrke på dagens el-sykler. Opplevelsen med denne råsterke motoren pleier å veie opp det vi mener er den minimale risikoen som den medfører: Hjulets nav har en bredde på ca. Elsykler skal oppfylle kravene som gjelder for vanlige sykler. I tillegg er det egne krav til hjelpemotorens kraft og virkemåte: Hjelpemotoren må ikke ha høyere nominell effekt enn 0,25 kW. Dette følger ikke av forskriften, men av et generelt vedtak truffet av Statens vegvesen.

OMBYGGINGSSETT EL SYKKEL Relaterte emner

EvoKit Elsykkelkit 20 tommer 406 - 1000W 30432035 99301540 EvoKit er et elsykkelkit som forvandler din vanlige sykkel til el-sykkel. Flere oppgraderinger finnes sammenliknet med eldre elsykkelkit: Feste for bremseskive på navet. Forvandle din vanlige sykkel til et elektrisk og miljøvennlig alternativ til bil, moped eller motorsykkel i med en elsykkelkit. Framhjulet på din sykkel byttes ut med dette hjulet med integrert børsteløs hjelpemotor i navet. Motoren styres siden enten med hjelp av medfølgende gasskontroll eller pedalsensor aktiveres automatisk når du trår. Kiten drives av 48V batterier som må kjøpes separat. En 1000W motor er fira ganger så sterk som standarden på elsykler, det gjør at du kan fyke forbi sportssyklister i oppoverbakker.

OMBYGGINGSSETT EL SYKKEL Kommentarer:
Forfatter på Ombyggingssett el sykkel
Stenberg fra Kaupanger
Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Treffsicherheit. Jeg trives studere dokumenter jevnt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net