Oslo Vær

  1. Mer om
Oslo Vær

Nedbør mm, Vind(kast) m Værvarsel i dag (02.08.2021): YR: skyet, temperatur: 14.4° - 18.1°, nedbør: 0 mm, vind: 1.81 m/s Storm: skyet, temperatur: 12° - 16.1°, nedbør: 0.2 mm har opphold nå, det holder seg tørt den neste timen Know what's coming with AccuWeather's extended daily forecasts for Oslo, Oslo, Norge. Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation chances Get the monthly weather forecast for Oslo, Oslo, Norge, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead

Datasettene er hentet fra frost.

Temperaturstatistikk for Oslo

Les mer om meteorologiske stasjoner og observasjoner hos Meteorologisk institutt. Men det blir ikke veldig varmt.

Opp mot 15 i Midt-Norge, så det er ikke noe sommervarme, sier Walløe. I følge Meteorologisk institutt skal sola skinne fra soloppgang til solnedgang.

Så er det dere eller Yr som treffer på helgeværet i Bergen?

Dette er altså ikke et fag, men en måte å gjøre ting på som hensyntar utfordringer ved klimaet, forteller klimatilpasningsrådgiver Guro Sørnes Kjerschow fra Klimaetaten i Oslo. Her jobbes det for at befolkningen skal få en felles forståelse for utfordringene, og for et samarbeid internt mellom ulike sektorer.

For klimatilpasning krever at mange vet hva det dreier seg om — og hvorfor. Hva skjer med regnet på din tomt? Guro Sørnes Kjerschow — Klimatilpasning er ikke bare kommunenes ansvar, alle må bidra.

Oslo og Bergen

Enten man bor i et borettslag eller enebolig med hage bør man tenke gjennom hvilke løsninger som finnes for akkurat din tomt. Hva skjer hos deg om det for eksempel kommer styrtregn? Vi jobber med en kommunikasjonsstrategi for å skape et bredt engasjement og forståelse, forteller Kjerschow. Det finnes foreløpig ingen tydelige krav, og insentivene for å bidra til klimatilpasning er i dag små.

Oslo har slått Bergen igjen

I følge Miljødirektoratet ligger «Ansvaret for klimatilpasning.. Det er 20 nedbørsdager i august med totalt 64 mm nedbør og denne måneden er det 11 dagen oppholdsvær i Oslo. Vær Oslo september I gjennomsnitt er det maks 15° i september i Oslo med en minimumstemperatur omkring 7°.

Det er 15 nedbørsdager i september med totalt 45 mm nedbør og denne måneden er det 15 dagen oppholdsvær i Oslo. Vær Oslo oktober I gjennomsnitt er det maks 8° i oktober i Oslo med en minimumstemperatur omkring 3°.

The Weather Channel

Havtemperaturen er rundt 15° grader. Kun 1,5 time med bil fra Oslo og 4,5 timer fra Gøteborg.

Stedet forbindes kanskje først og fremst med skikjøring, men det betyr ikke at det ikke skjer ting her når snøen har forsvunnet. Det kan bli hagl, lyn og torden og kraftige vindkast, heter det i varselet. Bygene kan lokalt bli svært kraftige og vare i to til tre timer. Det vil være store lokale variasjoner, og været kan endres raskt.

OSLO VÆR Relaterte emner

Oslonøkkelen gir deg selvbetjent tilgang via mobilen til lokaler og tjenester i Oslo. Vær oppmerksom på at enkelte tilbud kan være stengt av smittevernhensyn. I appen finner du oppdatert informasjon og åpningstider for selvbetjent tilgang for hvert sted. I dag gir appen deg tilgang til: De fleste av Deichmans meråpne bydelsbiblioteker. Les mer om meråpne bibliotek.

Oslo Vær
OSLO VÆR Kommentarer:
Forfatter om Oslo vær
Tønnessen fra Kirkenes
Se gjennom min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er eton College. jeg liker studere dokumenter lydig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net