Gøran Johannessen

  1. Mer om
Gøran Johannessen

Gøran Søgard Johannessen er en norsk håndballspiller, som spiller for den tyske klubben Flensburg-Handewitt og det norske herrelandslaget. Han spilte på Norges lag som tok sølv i VM 2017 og i VM 2019 og bronse i EM Johannessen reiser hjem fra Japan før Norges første kamp i OL-turneringen i håndball. Han bekrefter ovenfor NRK at det dreier seg Gøran Johannessen (27) reiser hjem fra Tokyo. Det bekymrer den tidligere landslagsstjernen Kristian Kjelling k Followers, 330 Following, 76 Posts - See Instagram photos and videos from Gøran Søgard Johannessen Gøran Søgard Johannessen (født 26. april 1994) er en norsk håndballspiller, som spiller for den tyske klubben Flensburg-Handewitt og det norske herrelandslaget

Det var en stor hann - brun, med skikkelig kjake.

OL over før det startet for Gøran Johannessen

Veldig til genetisk materiale. En sånn fisk må være i elva. Jeg har nådd kvoten, men uansett hadde jeg satt den ut igjen, sier Gøran. Jeg kjørte den hardt, slik det sto i Bladet at det skal gjøres. Den tok jeg med hjem og fikk røyket, forteller Gøran. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Søk Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics.

Loading

Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form.

I relasjon: Flisebutikk bodø

Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene.

Gøran vokste opp i Stavanger, spilte fotball til han ble 16 år, gikk to år på Restaurant- og matfaglinjen på Videregående, før han bestemte seg for å satse fult på håndballen.

I dag bor Gøran i Tyskland, hvor han spiller for de regjerende seriemesterne Flensburg-Handewitt.

Han er midtre bakspiller på det norske landslaget, og har vært i troppen siden 2015. Han beskriver landslagsuttaket som noe helt spesielt. På spørsmål om hvordan har har trent opp skuddet, svarer 23-åringen følgende: Jeg har ingen god forklaring på skuddet. Jeg tror det er en del genetisk og bra med styrketrening.

Men på tampen av pressekonferanser bryter Christian Berge inn.

Bli kjent med vår nye ambassadør

Nyheten kommer bare fire dager før åpningskampen mot Brasil. Håndballforbundet bekrefter også hendelsen og opplyser at landslagssjef Christian Berge stiller til pressemøte klokken 20.

Må erstattes Johannessen, som til vanlig er bakspiller for Flensburg i tysk Bundesliga, har vært en bauta for landslagssjefen de siste årene og bidratt stort til lagets utvikling og suksess.

GØRAN JOHANNESSEN Relaterte emner

Del denne artikkelen på e-post Gøran Johannessen har ikke sovet hele natta. Han har bare ligget og tenkt på laks etter lørdagens bask med en diger hannlaks på rundt 20 kilo i Stjørdalselva. Laksen raste nedover. Snella røk og det ble mye fram og tilbake. Klokka var sånn ca. Som en tømmerstokk - Jeg ropte til pappa at jeg hadde på laks og at det var en stor en. Den hoppet med en gang så jeg så den, oså jeg fikk sett.

GØRAN JOHANNESSEN Kommentarer:
Forfatter på Gøran johannessen
Fagerli fra Hamar
Les også min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Pferdesport. jeg liker dele interessante nyheter fryktelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net