Victor Leksell

  1. Mer om
Victor Leksell

Victor Leksell er en svensk sanger. Han deltok i Idol i 2017, hvor han ble stemt ut i kvartfinalen. I 2018 ga han ut sine to første singler, «Vart du sover» og «Tappat», hvorav sistnevnte nådde en sjetteplass på den svenske singellista januar 2020 ga han ut sin mest populære låt «Svag» som toppet den svenske singellista i elleve uker, samt den norske singellista i tolv uker til n Christine inviterte til et magisk møte på svenskegrensen med Victor Leksell og Astrid S. Resultatet ble en nydelig duett av låta til Victor Finn Victor Leksell billetter på Norge | Videoer, bio, turnédatoer, show-tider. Bestill online, se salkart Det svenske stjerneskuddet Victor Leksell hadde aldri trodd han skulle nå så mange med musikken sin

Alle detaljer er tatt hensyn til, og liveshowet er mildt sagt imponerende i forhold til hvor ny han er. Marte Bratberg tok tredjeplassen i Skal vi danse: Føler vi fortjener en pallplass - Føles kjipt Selv om hun på parketten lørdag sa at «jeg har det ganske greit» så innrømmer hun overfør Baarli at det føles skikkelig kjipt.

Victor Leksell satt ut av tre Grammis

Også YouTube-lege Wasim Zahids kommentarer til Kari Jaquessons meninger om utbruddet av Covid-19 og Helsedirektoratets informasjonsvideo til barn og unge om koronaviruset er på topp 10-listen.

Mange søker seg til YouTube for eksempel for å la seg underholde eller inspirere, men det er også en viktig plattform for informasjon og læring, sier Lewis Åkerman.

Det har vi nesten ikke i Göteborg, sier Victor Leksell 23.

Se dette: Vedsekk pris

Fredag klokken 22 spiller han på VG-lista i Rygge. Konserten kan ses direkte på VG. Dette er hans første konsert i Norge, i slutten av mai kom han ikke lengre enn til svenskegrensen hvor han møtte Astrid S for en duett.

Victor Leksell billetter

I en ny kartlegging har datingappen happn funnet de mest spilte låtene blant sine norske brukere, og det viser seg å være en herlig blanding av både artister og sjangere. Musikk kan være en effektiv isbryter, men også en måte å sende flørtende signaler på til en du er ekstra interessert i.

Datingappen happn presenterer de 20 vanligste låtene som appens brukere deler med andre. Foto: Johnny Hyunh — Helt utrolig Prisen har siden 2010 blitt delt ut av Foreningen Norden Norge for å hedre personer eller institusjoner som har bidratt til økt språkforståelse på tvers av landegrensene i Norden.

Victor Leksell fekk Nordens språkpris på Svinesundsbrua

Leksell vinner blant annet fordi: «Hans stemme har i år virkelig brutt gjennom stengte grenser og språklige barrierer. Gjennom musikk har han nådd ut til og engasjert lyttere og artister i hele Norden».

Årets vakreste norske låt? Her finner du Spotify-versjonen.

VICTOR LEKSELL Relaterte emner

Da strømmetjenesten Spotify slapp den årlig oversikten over hva slags låter vi har hørt på i år, var svenske Victor Leksell 23 med «Svag» å finne på førsteplassen. Mandag ble han tildelt Nordens Språkpris, som har blitt delt ut siden 2010. Nordens språkpris, som blir delt ut av Foreningen Norden Norge, går til personer eller institusjoner som jobber for å bidra til økt språkforståelse på tvers av grensene, og i begrunnelsen for at Leksell mottar prisen heter det: «Hans stemme har i år virkelig brutt gjennom stengte grenser og språklige barrierer. Gjennom musikk har han nådd ut til og engasjert lyttere og artister i hele Norden. Å nå helt til Norge, på svensk, ah, det er helt utrolig!

VICTOR LEKSELL Kommentarer:
Forfatter på Victor leksell
Normann fra Svolvær
Jeg nyter rapporterer norske nyheter til og med. Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Hybrid-Carom-Pocket-Spiele.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net