Torp Nyheter

  1. Mer om
Torp Nyheter

Content [hide]

Viktig informasjon i forbindelse med Koronaviruset og din reise. KLM bekrefter gjenoppstart på TORP Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen Utviste 58 passasjerer fra én flyging til Torp. Mange som kommer til landet med fly, blir sendt hjem igjen. Politiet tror noen prøver seg, og andre er ikke Kvinnen hadde 150.000 kroner i vesken da hun ankom Torp. Så oppdaget politiet meldingen fra USA Foto: Sigurd Øie/Sandefjords Blad Selv om reiserådene fra regjeringen gjelder til midten av april, håper Sandefjord lufthavn Torp å åpne opp destinasjonene sine igjen om en

Det har vært en interessant dag. Jeg har møtt ledergruppen, der jeg ble introdusert av styreleder Bjørn Walle.

Trafikken på Torp til værs etter at Rygge stengte

Deretter var det et planlagt eiermøte. I tillegg har jeg hilst på en rekke av de ansatte, forteller Gisle Skansen 51. Hans riktige tittel er administrerende direktør i Sandefjord Lufthavn Torp, men han regner med å bli kalt lufthavnsjef også, skriver Sandefjords Blad. Han startet sin første arbeidsdag med å kjøre sønnen og kjæresten til Torp. De skulle på tur til London, og da var — selvfølgelig — Torp det beste alternativet.

De nærmeste dagene skal han bli kjent med alle de 50 ansatte i Sandefjord Lufthavn AS, og gjøre seg skikkelig kjent på flyplassen. I tillegg har de bestilt seks nye Boeing 787 Dreamliner, som er langdistansefly. Da skal vi fly på halvpris av hva de gjøre de idag, lover han.

Kjos sammenlikner flyparken til Norwegian med tankegangen til taxisjåførene. Det er lurt å investere i nye fly.

Skogbrann i Stryn slukningshelikopter på vei

Det gir lavere drivstoffutgifter og lavere vedlikeholdsutgifter. Hun mener også at regjeringen har vært bakpå med tanke på importsmitten.

Avviser kritikken Justisminister Monica Mæland H avviser utsagnene til Vågslid og sier at Norge har blant Europas strengeste innreiseregler. Hun forteller at dette bare viser at folk bosatt i Norge fortsatt reiser, selv om unødvendige reiser burde unngås.

Mæland forteller også at det er lavere reiseaktivitet nå enn før, men at folk som er bosatt i Norge må få lov å reise hit. Ministeren legger til at regjeringen fortløpende vurderer nye tiltak.

TORP NYHETER Relaterte emner

Artikkelen er over 9 år gammel Administrerende direktør Bjørn Kjos lanserte åtte nye ruter fra Torp på onsdagens pressekonferanse. Salget på de nye rutene starter fredag 18. Flyr langt og med wifi - Vi skal fly mye langt fra Torp i framtida. I tillegg skal flyene ha wi-fi ombord. I mars 2012 skal 80 prosent av flyflåten vår ha fått installert bredbånd ombord, reklamerer Norwegian-sjefen. Tjente én milliard Norwegian er Skandinavias største lavprisselskap og Europas tredje største. På årsbasis frakter de mer enn 15 millioner kunder og har 275 ruter til over 100 destinasjoner.

Torp Nyheter
TORP NYHETER Kommentarer:
Redaktør på Torp nyheter
Tveit fra Kristiansand
Se over min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Eisklettern. jeg liker lese tegneserier sulten.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net