Sv Politiker

  1. Mer om
Sv Politiker

Stortinget Postboks 1700 Sentrum 0026 Oslo SV var ved siden av Senterpartiet den store vinneren ved stortingsvalget i 2017. SV fikk 6,0 prosent oppslutning og elleve representanter For de mange – ikke for de få. SV fra A til Å Arbeidsprogram Bli medlem Sider i kategorien «SV-politikere». Under vises 24 av totalt 24 sider som befinner seg i denne kategorien. Aina Bartmann · Hilde Bojer · Trygve Bull Høyre-politiker mener det lite takt og tone over Facebook-bildet til sin politiske motstander. Men får tydelig svar tilbake

Nyheter, Nyheter SV

Oljeprisen er mer enn halvert på bare noen få år. Men regjeringens politikk står på stedet hvil, sier Kaski. De må allerede søke om forlengelse. Valgresultatet i 2013 var et forventet nederlag for partiet.

Reagerer på lokal SV

Etter åtte år i den rødgrønne regjeringen holdt SV seg så vidt over sperregrensen, med en oppslutning på 4,1 prosent. Ved kommunestyre- og fylkestingsvalget i 2015 fikk SV henholdsvis 4,1 og 4,2 prosent av stemmene.

Det var samme oppslutning som ved valget i 2011. Marianne Borgen ble ordfører, og er dermed den første fra SV som har oppnådd en så høy politisk posisjon i hovedstaden.

Fire år senere fremsto SV som en av lokalvalgenes store vinnere. Ved kommunestyre- og fylkestingsvalget i 2019 fikk partiet henholdsvis 6,1 og 6,0 prosent oppslutning, på samme nivå som resultatet fra stortingsvalget to år tidligere.

Partileder fra 2012 er Audun Lysbakken. Partisekretær fra 2017 er Audun Herning.

Leder, SV Oppløsning i Finnmark SV

Partiets ungdomsorganisasjon er Sosialistisk Ungdom SU. Tilhørende emnesider Artikkelen inngår i temasidene Kommunestyre- og fylkestingsvalg og Stortingsvalget 2021 Formål og ideologi SV vil ifølge partiets program bygge et samfunn basert på sosialisme i Norge. Det betyr blant annet at alle, uavhengig av inntekt, skal ha samme tilgang til offentlige ytelser som utdanning, helsetjenester og omsorg.

Partiet ønsker å erstatte det kapitalistiske systemet, der markedskreftene rår, med et mer demokratisk økonomisk system. Artikkelen er over 9 år gammel En SV-politiker fra Øst-Finnmark er dømt til 45 timers samfunnsstraff for underslag. SV-politikeren har tilstått at han i 2009 forfalsket signaturer på retursedler og slo inn retur på varer slik at det ble et fiktivt overskudd i kassen i butikken der han arbeidet.

Dette overskuddet tok han i egen lomme.

Oppløsning i Finnmark SV

Hun sier at Wilkinson sa at han «skulle drepe», at hun ga uttrykk for at det ikke var morsomt og sa at han måtte slutte, men at han fortsatte å gjenta budskapet. Sheida Sangtarash i SV har politianmeldt partikollega Nicholas Wilkinson for drapstrusler mot et nært familiemedlem.

Wilkinson avviser overfor TV 2 at han gjentok det han hadde sagt.

Kongefamilien på plass under utdelingen i 2017. Foto: Odd Andersen SV-politiker vil ikke at kongefamilien skal sitte foran under nobelprisutdelingen SVs Petter Eide mener det skaper misforståelser ute i verden når kongefamilien sitter på første rad under utdelingen av Nobels fredspris.

SV POLITIKER Relaterte emner

Norsk politikk Reagerer på SV-politiker i nazi-uniform: Jeg synes det er drøyt Høyre-politiker mener det lite takt og tone over Facebook-bildet til sin politiske motstander. Men får tydelig svar tilbake. SV-politiker Markus Tønseth er nemlig avbildet ikledd en naziuniform på sitt profilbilde på Facebook, og det får Høyre lokalt til å reagere. I tillegg til å være lokalpolitiker, er imidlertid Tønseth også profesjonell skuespiller. Les hans forklaring på Facebook-bildet lenger ned i saken. Les også: Norsk politikk onsdag: Raymond Johansen med dieselbil-melding til Sp-leder Vedum - Dårlig dømmekraft På bildet ser man en hoppende og munter Tønseth med den tyske uniformen på, og på et tidligere profilbilde med samme motiv, er det også skrevet: «Stem på meg 9. Bildene har ligget ute siden lokalvalgkampen i 2019.

Sv Politiker
SV POLITIKER Kommentarer:
Rapportert den Sv politiker
Holth fra Kristiansand
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg trives Langlauf Pferdesport. Jeg nyter utforske norske bøker hver time.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net