Loen Zipline

  1. Mer om
Loen Zipline

Content [hide]

På toppen av Hoven 1000 meter over fjorden har Loen Active opna zipline. Til saman er ziplina 220 meter lang (125 + 95 meter). Her flyr du over øvste delen Zipline Loen, på toppen av Hoven ved Loen Skylift. Foto: Marius Beck Dahle/Loen Skylift. Zipline Loen, på toppen av Hoven ved Loen Skylift På toppen av Hoven 1000 meter over fjorden har Loen Active opna zipline. Til saman er ziplina 220 meter lang (125 + 95 meter På toppen av Hoven 1000 meter over fjorden har Loen Active opna to nye zipliner som er henholdsvis 125 og 95 meter lange Loen Skylift frå fjord til fjellet Hoven (1011 moh). Spektakulær utsikt og store opplevingar Zipline er open dagleg frå kl 13 til 18 til

Har du lest dette? Norges raskeste zipline

Logg inn Du som abonnerer på papiravisen har tilgang inkludert. Første gang du logger inn med en Schibsted-konto kan du enkelt tilknytte abonnementet ditt. Hun var sistemann som hoppet i en liten gruppe.

Dei minste kan boltre seg i miniHYDLA, dei tøffaste kan hoppe frå Hydlaspranget, medan du som berre vil utforske den fantastisk flotte moreneryggen som klatreparken er bygd på kan rusle på stiane og kikke opp i trekrunene.

Her er alle velkomne og vi legg vår stoltheit i å kunne tilby aktivitetar for folk i alle aldrar. Årskortsalg kommer Over vidden Vi har ikke enkeltbileltter til salg enda, men vi oppfordrer alle til å nyte naturen og bruke fjellet.

Årskortsalg kommer Ulriksbanen og Skyskraperen er stengt pga ombygging. We also offer a 110 m via ferrata in category D extremly difficult.

The most reliable way to stream video.

Her kan ein velje mellom «normal» og «ekstrem». I fjor opna det nemleg ein ny løype, for dei som ikkje synest den første var luftig nok. Meir oppteken av å få opp pulsen med fysisk aktivitet, i fantastisk natur?

Fjellområdet rundt Hoven tilbyr eit rikt utval av turar med ulik vanskegrad og lengde. Turane varierer frå enkle gruslagde stiar til stiar i meir kupert terreng. Du kan gå på eiga hand, eller bli med på guida turar.

Vandring gjennom sommarhalvåret, eller på ski om vinteren. Loelva meetingroom.

Se dette: Skylift loen

Hoven, at Loen Skylift, Loen Active opens this summer two brand new zip lines which are and 95 meters long.

LOEN ZIPLINE Relaterte emner

Hun var sistemann som hoppet i en liten gruppe. Ifølge utøvere Bergens Tidende har snakket med er en speedglider konstruert for å fly med større fart og nærmere terrenget enn paraglidere. En speedgliderflyger hopper ikke, men løper i full fart ut fra fjellsiden med vingen over hodet. Politiets teori er at 20-åringen har truffet gondolbanen med speedglideren. Meldingen om dødsulykken er mottatt med sjokk og forferdelse og sorg. Særlig de som sto hennes nærmest på linjen har hatt det tøft, sier vikarierende høgskoledirektør Per Halse til VG.

Loen Zipline
LOEN ZIPLINE Kommentarer:
Forfatter på Loen zipline
Clausen fra Finnsnes
Jeg nyter utforske norske bøker ved et uhell. Siste nytt: min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Geocaching.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net