Kodetropp O

  1. Mer om
Kodetropp O

I denne todelte episoden kommer dinosaurene seg løs i bygningen De unge agentene Oda og Otto og resten av Kodetropp O undersøker mystiske saker som dukker opp, ved hjelp av intelligens og mattekunnskaper En av Obskuros planter begynner å ta over basen til Kodetropp O. Oda må redde Otto når han blir trukket inn i et TV-spill Live Action serie fra 2014, produsert i Canada/Amerika og sendt på NRK Super i Norge. Oversetter: Daniel Grubben, Fredrik Paasche Instruktør: Audhild Jerdal Les mer om hvordan vi bruker dine data

E34 Episode 34: Dans som om ingen ser deg 11min - Kanadisk serie. Dans som om ingen ser deg.

Hennika Eggum Huuse

Når alarmsystemet i hovedkvarteret er slått på må Oda, Otto, frk. O og Oscar komme seg forbi mange feller for å få slått det av.

E33 Episode 33: Den perfekte lunsj 11min - Kanadisk serie. Den perfekte lunsj. Oda og Otto hjelper frøken O med å dekke på til en lunsj til noen veldig viktige og veldig kravstore gjester. Før tirsda- gens 10 km klassisk for kvinner og hopp for kvinner. Norsk realityse- rie fra 2019. Norsk underholdningsserie. Norsk under- holdningsprogram fra 2013.

Onsdag februar

Norsk reali- tyserie fra 2018. Norsk reality- serie fra 2018.

Regi: Mark Williams. Wolveri- ne, også kjent som Logan, går gjennom Weapon X-program- met i søken etter hevn over sin erkefiende Victor Creed. Regi: Robert Luketic.

Lærerike programmer for barn med tid til overs

Ethan Hunt er hemmelig agent som uskyldig blir anklaget for dra- pene på sin egen etterret- ningsgruppe. Regi: Brian De Palma. Supernytt er flinke og pedagogiske. Newton NRK Vitenskapsprogram for barn og ungdom. Det er helt umulig å velge, sier Erik. Akkurat det er det vel flere foreldre som kjenner seg igjen i.

EUB lørdag italiaenred.com

Med Altibox Barn slipper du å bekymre deg for om barna ser på program som ikke er beregnet for dem. Frøken Os assistenter drar på et oppdrag alene.

Oda og Otto undersøker saken med Obskuros stjålne bart. Oda og Otto sendes til et brettspill for barn som heter Alligatorsumpen.

Har du lest dette? Harry potter norske navn

Oddvar og Olaf undersøker et bibliotek der bøkene blir levende. Otto blir tildelt en ny partner.

KODETROPP O Relaterte emner

Etter en lang arbeidsdag på hjemmekontoret, er det fristende å ta seg en ørliten cowboystrekk på sofaen. Med Altibox Barn kan du trygt ta deg en lur eller snike deg til noen minutter på mobilen mens barna koser seg med de programmene de vil ha! På Altibox Barn finner du en hel haug med barneinnhold samlet på ett og samme sted. Enkelt og gøy for ungene og trygt for de voksne - rett og slett midt i blinken! Alt på ett sted Brødrene Sivert og Erik på 7 og 9 år elsker løsningen. Når vi spør dem om hva som er favorittserien, får vi ikke ett, men fire svar! Og Svampebob Firkant!

Kodetropp O
KODETROPP O Kommentarer:
Rapportert den Kodetropp o
Haugland fra Haugesund
Jeg nyter utforske norske bøker lett. Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Folkrace.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net