Burger Restaurant Kristiansand

  1. Mer om
Burger Restaurant Kristiansand

Content [hide]

Hamburger i Kristiansand · 1. Tilstede mat og mer · 262 anmeldelserStengt i dag · 2. Håndverkeren Restaurant & Pub · 330 anmeldelserÅpen n Kan brukes i alle våre restauranter. Besøksadresse: Markensgate 8, 4611 Kristiansand Kan brukes i alle våre restauranter Explore best places to eat burgers in Kristiansand and nearby. Check prices of double burger and buffalo burger. Compare reviews of onion burgers and fried Bestill fra Burger bordello Kristiansand online | Matlevering hjem på døren | Dine favoritter | Kun de beste restaurantene | Rask levering Det er mange bra burgere i Kristiansand. Tollboden Burger Bordello og Cafe Generalen er i tillegg til Patricks Pub og Restaurant

Mange sitter på hjemmekontor i disse dager. Noen begynner kanskje å bli litt lei av det.

Vinterstengt general Café Generalen i Ravnedalen har tidligere fått terningkast 6 for sin hamburger. Kafeen stengte for sesongen i september, men ble likevel stemt fram av sine gjester. Og selvfølgelig kulturen.

Egon Kristiansand

Vi selger såpass mye burger, med 6000 burgere i juli. Jeg tror ikke mange andre selger like mye som oss.

Vi ligger på 5000 burgere i snitt i måneden, sier Frank Marvin. Generalen ligger an til å åpne 1. Flere musikere som spiller her er ikke så opptatt av hyren, men av burgeren, sier Frank Marvin, som er fornøyd med at byens befolkning mener at Generalen har en av byens beste burgere.

Stem på din favoritt. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken.

Restaurant og take-away På Verftet er det en egen kafe med sitteplasser både inne og ute. Klikk på Cafe Verftet i Menyen for mer informasjon.

Burger King Gyldenløves Gate

I Høllen finner du restaurant Høllen Brygge, i andre etasje over Jokeren. Midt mellom handel og uteliv. Det er en fin plassering, i en gammel og erverdig bygård i tre.

Veldig typisk for Kristiansand. Restauranten er innredet i en helt ny stil.

Den er lun og koselig, og fordelt på to etasjer.

BURGER RESTAURANT KRISTIANSAND Relaterte emner

TakeawayChallenge Kristiansand TakeawayChallenge Bli med på TakeawayChallenge og støtt byens restauranter og spisesteder i en tøff tid. Her finner du oversikt over restauranter og spisesteder i Kristiansand som tilbyr takeaway. Akkurat nå må vi alle sammen gjøre vårt for å bidra til å begrense smitte slik at vi kan ta "hverdagen" tilbake. Byens restauranter og serveringssteder rammes ekstra hardt av gjeldende restriksjoner og påbud. Vi vil utfordre deg til å være med bidra til å opprettholde byens rikholdige og spennende restaurant- og serveringstilbud gjennom å bestille takeaway. Når vi ikke kan gå ut for å spise, så kan vi bestille maten hjem.

Burger Restaurant Kristiansand
BURGER RESTAURANT KRISTIANSAND Kommentarer:
Forfatter om Burger restaurant kristiansand
Mathisen fra Sarpsborg
Vennligst sjekk min andre nyheter. jeg er tent på Hausbrauen. Jeg nyter rapporterer norske nyheter betryggende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net