Anbefalt Overnatting Gdansk

  1. Mer om
Anbefalt Overnatting Gdansk

Radisson-kjeden har to hotell i Hotel Almond Business & SPA Beste hotell i Gdańsk med frokost · Hotel Hanza · Hotel Gdańsk Boutique · Podewils Old Town Gdansk · Ibis Gdansk Stare Miasto · Focus Hotel Premium Gdańsk · Hotel kjempe fint hotell som ligger veldig sentralt - en liten spasertur til gamlebyen. koselig personale, nydelig frokost og flotte fasiliteter; spesielt basseng og Luksushtoteller i Gdansk: Se anmeldelser fra reisende, bilder og gode tilbud på hotell i Gdansk, Polen på Tripadvisor

Beste luksushtoteller i Gdansk, Polen

Flyplassen i Gdańsk ligger bare 18 km unna Hotellet. Hotell med idé I 2017 vant vi andreplass i kategori "Byhotell" i prestisjetung konkurranse Hotell med idé. Hotellet har bare syv rom, og bør derfor bookes god tid i forveien.

Har du lest dette? Sushi gdansk old town

Dette 2-stjerners Hotel Angela ligger i to separate bygninger på en bakketopp i bydelen Suchanino, cirka tre kilometer fra turistområdene, som nås på ti minutter med kollektivtransport eller 30-40 kroner i taxi. Hotellet har bare 12 rom, alle med eget bad, hårtørker, tv, radio, telefon og internettilgang, de fleste også med balkong. Les mer og finn garantert beste priser for Hotel Angela Hotel Aureus ul. Aureus er et 3-stjerners hotell som åpnet i 2008, men har allerede fått et svært godt rykte.

Beliggende i en rolig, men nedslitt gate i Gamlebyen, fem-ti minutters gange fra turistområdene.

Hoteller i Gdansk fra 80 kr finn billige hoteller med momondo

Jeg fikk et singelrom i femte etasje med utsikt mot pariserhjulet. Prisen for et enkeltrom eller et dobbelrom starter på 500 kroner, med frokost. Det var faktisk noe av det koseligste singelrommet jeg noen gang har bodd på. Vindu som kunne åpnes, god seng plassert slik at du ser ut av vinduet. Skrivebordet hadde plass nok til at en kunne jobbe, og det var helfigurspeil og nok plass i klesskapet.

Det beste med det hele var at badet var lyst og romslig, og dusjen er jeg sikker på hadde plass en en hel familie. Seng med utsikt på singelrommet i femte etasje. Liten seng, men den var passe hard og god å ligge i. Pluss for en lenestol og bord også.

Vil du bestille fra room service, går det utmerket da prisen for en burger, popcorn og en øl ligger rundt 100-lappen Dusj inn til venstre, stor nok til en familie. Her er mange noe å lære. Deilige kjøttretter er det polakkene er aller best på, og det er nordmenn flest også veldig glad i.

Er det ett sted du skal prøve deg på biff tartar, så er det her! Restauranten heter Gdanski Bowke og ligger nede ved havnen. Foto: Tenk Koffert Det kan være vanskelig å velge spisested, av den grunn at det er så utrolig mange bra restauranter å velge mellom.

På denne turen valgte jeg å spise middag på Gdanski Bowke. Jeg spiste oksetartar til forrett og ølkokt svineknoke til hovedrett.

Temmelig kjøttung middag. Og for all del — avslutt måltidet med en snaps! Det ville i så fall vært veldig polsk av deg.

Det må jeg alltid spise minst én gang når jeg er i Gdansk. Jeg har vært i Sopot flere ganger og foretrekker å være der på sommeren. I juli og august er det som regel opp mot 30 grader og mange turister, mens mai, juni og september er gode måneder å reise hit på hvis du vil unngå den stekende varmen og altfor mange turister.

Da er også hotellprisene betydelig lavere enn i fellesferien. Badeland Reiser du til Sopot med barn kan jeg anbefale en tur til et innendørs badeland i Reda. Reda ligger like utenfor trippelbyen og kan tilby masse moro for hele familien.

PURO GDANSK STARE MIASTO, GDAŃSK

Du kan til og med svømme med haier.. Utflukter Det er utallige utflukter man kan bestille i området. Jeg kan for eksempel anbefale båttur med mat og drikke mellom Gdansk og Sopot, for de historieinteresserte kan et besøk til konsentrasjonsleiren Stutthof i Gdansk være aktuelt eller hva med å leie sjåfør en hel dag og oppleve Tricity sammen med en lokal guide?

Da gjenstår det bare å ønske god tur! Husk at jeg og mine kollegaer i TORP Booking kan ordne hele turen din med akkurat de aktivitetene du ønsker deg, så ikke nøl med å ta kontakt.

Se også våre tilbud på ukestur til Sopot. Medusa Gdańsk ligger i sentrum av Gdansk, 200 meter fra gamlebyen, og har moderne rom med plasma-TV med satellittkanaler, minibar, klimaanlegg og gratis Wi-Fi.

Alle rommene har eget bad med dusj, badeprodukter og hårføner. Medusa Cafe serverer frokost, og på kveldstid kan du ta deg noe å drikke i baren. Hotellet har døgnåpen resepsjon.

Gdansk reisetips: Langhelg i Gdansk

Du finner mange butikker, restauranter og barer i kort gangavstand fra hotellet. Alle de lyse rommene på Kobza Haus Old Town har innredning i varme farger, kabel-TV, skrivebord og moderne bad med dusj og hårføner.

Frokostbuffé serveres hver morgen i spisesalen, og baren byr på drikkevarer. Personalet i resepsjonen er tilgjengelig døgnet rundt, og kan ordne klesvask, concierge-tjenester og bagasjeoppbevaring.

Rom i sentrum av Gdańsk

Hotellet har også underjordisk parkeringsplass. Novotel Gdańsk Centrum er et moderne hotell som ligger i sentrum av Gdansk, kun 200 meter fra gamlebyen.

Hotellet tilbyr romslige rom med klimaanlegg, og Wi-Fi er gratis overalt. Alle de moderne rommene på Novotel har kabel-TV, minibar, skrivebord og eget bad Personalet står til tjeneste døgnet rundt. Resepsjonspersonalet hjelper deg gjerne med å organisere oppholdet ditt i Gdansk, og kan gi deg informasjon om de mange aktivitetene byen tilbyr.

ANBEFALT OVERNATTING GDANSK Relaterte emner

Den sjarmerende polske byen har mange topphoteller til lav pris. Byen er fin uansett årstid, jeg var der i mai og desember. Rett til venstre for byporten finner du Radisson Blu. Et godt og billig hotell i Gdansk sentrum. Radisson Blu Gdansk Her bodde jeg i desember 2017. Beliggenheten er genial, rett ved den karakteristiske byporten som leder inn til gamlebyen.

ANBEFALT OVERNATTING GDANSK Kommentarer:
Redaktør på Anbefalt overnatting gdansk
Nordbø fra Svolvær
Se gjennom min andre nyheter. En av mine hobbyer er digitale Fotografie. jeg er glad i lese romaner varmt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net