Lage Dørskilt

  1. Mer om
Lage Dørskilt

Her bor" skilt - skilt for hus og hjem. Flotte dørskilt i akryl / plexiglass. Lag et helt personlig dørskilt for deg og familien direkte i nettleseren Prøv vår skiltdesigner - Design ditt nye dørskilt nå! For å begynne: Klikk på ønsket type skilt og velg en av skiltmalene (eller lag ditt skilt helt fra Skiltene lages i 6 mm tykt pleksiglass med polerte kanter, og leveres med valgfrie skiltfester i børstet aluminium eller stål. Dørskilt i pleksiglass er Lag din egen dørskilt, med valgfri tekst og design, eller velg blant de ferdige eksemplene våre. Begynn å designe et skilt Lag et personlig dørskilt med tekst, bilder, illustrasjoner eller tegninger. Dørskiltene lages i pleksiglass eller aluminium i størrelsene 15x20 cm

Møter studenter og forelesere Elevene får møte studieveiledere, gå på forelesninger for å bli kjent med ulike fag, samt treffe forskere, forelesere og studenter på ulike stadier i utdanningsløpet.

Hjelper unge over i høyere utdanning

Treårig satsing Nå har Extrastiftelsen Helse og Rehabilitering bevilget penger til en treårig satsing på Go Campus, i regi av Blytt og en kollega av henne i Rådet for psykisk helse. Dette er unge voksne som på mange måter faller mellom to stoler, og ofte møter holdninger av typen "hvordan skal du klare en høyere utdannelse når du bruker så lang tid på videregående?

Husk at du kan tilpasse motivet i vår skiltdesigner. Trykk på en av motivene ovenfor for å gjøre dine tilpasninger, eller lage ditt helt eget design.

Dørskilt i flott akryl finish Våre dørskilt lages i flott akryl finish med rustfrie avstandsknotter.

Trenger du skilt til postkassen eller døra i oppgangen din, finner du det hos oss. Skiltene våre kan også leveres som komplette løsninger til borettslag.

Skilt til dør, postkasse og hus

Reflekterende husskilt Vi har også husskilt laget med godkjent reflekseffekt. Dette kan være en fordel hvis huset ditt befinner seg på et mørkt sted uten belysning, eller i tilfelle fasadebelysningen slukker.

Da er det likevel enkelt for besøkende å finne frem til riktig hus. Se våre standard dørskilt her for inspirasjon: Dørskilt Vi kan også tilby montering i Viken. Ta gjerne kontakt med oss på e-post eller telefon om du har et prosjekt.

Bestill ringeklokkeskilt her.

Lage dørskilt plexiglass

Skal du bestille mange dørskilt? Ved større antall får du en meget billig og fordelaktig pris. Ved jevnlige innkjøp kan vi også tilby faste rabatter, enkel bestilling og rask levering. Kontakt oss med detaljer på antall osv, og vi kommer straks tilbake til deg med et godt tilbud.

Det lønner seg å kjøpe skilt hos oss.

LAGE DØRSKILT Relaterte emner

Pris: Høy til lav Skilt til hus Vi har et stort utvalg skilt til dør, hus og postkasse i fine materialer. Ta en titt på sortimentet under, eller kom innom en av butikkene våre for å se utvalget med egne øyne. Skal du bestille skilt på nett? Legg skiltet i handlekurven din, og skriv i kommentarfeltet hvilken font og hvilken tekst du ønsker, så ordner vi resten. Graveringen er inkludert i prisen du ser på nettsiden.

Lage Dørskilt
LAGE DØRSKILT Kommentarer:
Forfatter på Lage dørskilt
Tveiten fra Hammerfest
jeg liker lese om Norge oppover. Se min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Modellyachting.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net