Montere Dension Dab

  1. Mer om
Montere Dension Dab

Dension DAB+U kobles ganske enkelt til systemets USB-inngang og Monter derfor alltid DAB+ adaptere på ett lett tilgjengelig sted i bilen i fall man Montering av DAB-radio er i utgansgpunktet like enkelt som å montere For eksempel Dension DAB+U skal bestilles med en strøminserter Våre verksteder tilbyr ferdig montert DAB-adapter fra kr Genialt DAB adapter som tilkobles via bilens USB-port Enkel og genial DAB+ løsning når bilen din har USB inngang Dension DAB+U kan gjøre om de aller f Dension DAB+P er en skult adapter etter montering, men den er langt fra den enkleste å montere. Engelsk bruksanvisning kan være en hindring

Volvo Car Club Norway

Den enkle løsningen Universalt DAB adapter Et universalt DAB adapter er enkelt å montere, ofte på få minutter, og passer stort sett alle bilmodeller uten store inngrep. Ulempen er at du må ha en ekstern fjernkontroll montert et sted på dashbordet, eller et eget display med kontroller som viser informasjon om kanaler osv.

Man kan velge mellom godt synlige og helt usynlige løsninger. Prisen for disse varierer fra cirka 700 kroner og opp til 4000 kroner, der det siste inkluderer montering av fagmann.

Slik får du enkelt DAB

Alt man trenger å gjøre er å fjerne et plastdeksel eller pyntelist for å se dette. Disse løsningene koster noe mer enn en enkel adapterløsning, men de enkleste radioene ligger fra 999 kroner og oppover. Vær oppmerksom på at ikke alle radioer er kompatible med alle biler. Når slukker det landsdekkende nettet?

Ettermontering av DAB i din Volvo

De riksdekkende FM-nettene skal slukkes i 2017, hvis fem kriterier som myndighetene har stilt er oppfylt. Det kommersielle nettet må være bygget ut til minst 90 prosent befolkningsdekning.

Det digitale radiotilbudet må representere en merverdi for publikum. I tillegg må følgende to kriterier være oppfylte per 1.

DENSION Aktiv DAB

Minst halvparten av radiolytterne må daglig høre helt eller delvis på en digital radioplattform. Man kan velge mellom godt synlige og helt usynlige løsninger.

Prisen for disse varierer fra cirka 700 kroner og opp til 4000 kroner, der det siste inkluderer montering av fagmann. Alt man trenger å gjøre er å fjerne et plastdeksel eller pyntelist for å se dette.

Disse løsningene koster noe mer enn en enkel adapterløsning, men de enkleste radioene ligger fra 999 kroner og oppover. Vær oppmerksom på at ikke alle radioer er kompatible med alle biler.

DENSION DAB/DAB+ MOTTAKER DAB

Der det ikke er mulig å sette inn en ny radio, må man velge adapter. Her finnes det adaptere som kan monteres inn på en slik måte at man benytter bilens originale rattknapper også for styring av DAB-radioen.

Du vil kanskje like: Test av dab adapter tv2

Kanalene dukker opp i displayet på samme måte som på FM-radioen. Slike løsninger passer i svært mange modeller, og kommer fortløpende på markedet etter hvert som nye bilmodeller introduseres.

Når jeg bytter kanal så tar det noe sånt som ett sekund før jeg får lyd.

Ikke så lenge at det er irriterende. Det kommer ikke opp noen type bilder av cover og slikt, det har jeg sett i andre biler. Det er ett menyvalg for EPG tipper det er liste over hva som går på kanalen og noen andre greier. Ser ikke ut som det er automatisk overgang til FM ved dårlig signal, kjøre gjennom en tunnel og da ble det bare stille selv om jeg hørte på P1.

MONTERE DENSION DAB Relaterte emner

Slik får du enkelt DAB-radio i den gamle bilen Har du en gammel bil, trenger det ikke koste deg mye å få digital radio. Veidekning er prioritert i utbyggingen, og etter planen skal FM-nettene slukkes i januar 2017. Dette vil være en ny opplevelse for mange bilførere, sier Mari Hagerup, kommunikasjonssjef i Digitalradio Norge Millioner uten DAB Men fortsatt er det rundt to millioner bileiere som i løpet av de kommende årene må gjøre noe med radioen sin for fremdeles å kunne høre radio, ifølge Digitalradio Norge AS som er eid av NRK og P4-gruppen. Det er ekstraustyr noe som innebærer at du må betale mer for bilen. Dersom stengedatoen skyves til januar 2019, som er absolutt siste alternativ, så må bransjen fremdeles selge og montere 1250 adaptere hver dag fram til stengedatoen, ifølge Westerhus.

Montere Dension Dab
MONTERE DENSION DAB Kommentarer:
Redaktør på Montere dension dab
Steen fra Bergen
jeg liker rapporterer norske nyheter seirende. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Puzzles.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net