Nettnettavisen

  1. Mer om
Nettnettavisen

Nettavisen gir deg nyheter døgnet rundt hver eneste dag hele året også med det siste fra økonomi, sport og livsstil Fem dager uten Dagbladet, Aftenposten, VG og en rekke andre norske aviser har vært en videreutdanningsreform av dimensjoner Stavrum hadde en inntekt på over 1,7 millioner kroner i fjor, etterfulgt av VG Netts redaktør Torry Pedersen på litt over 1,3 millioner, og VG Nett er fortsatt landets største nettavis, med over 1,3 millioner brukere hver dag Norsk Tipping ønsket å minne alle på drømmen om en telefon fra Hamar, og gjøre folket kjent med nummeret til vinnertelefonen

I den andre enden av tabellen foregår det en heftig kamp i IT-segmentet. Best an ligger DinSide med 29. Tjenesten henvender seg til forbrukermarkedet med oppdateringer på datasektoren pluss økonomi og bil..

Råd nummer to: Skriv titler for nett

Het ordväxling om våld mot kvinnor mellan lööf c och åkesson sd 4 tim. Men kuppmakerne forregnet seg på en rekke sentrale punkter, forklarer professor pål kolstø ved universitetet i oslo. Forsøket på å fornye og demokratisere den kommunistiske kolossen strandet, og.

Du vil kanskje like: Skredder oslo

Human rights watch ber norge hente hjem kvinner og barn fra syria. Genom journalistiken värnar vi sanningen och granskar makten. Onsdag kan litauen feire 30 år som selvstendig land. Hoppa till navigering hoppa till sök. Sovjetunionen from imgs. Lokale mediehus er nå blant de beste på nett, uansett størrelse. Det gjelder både uavhengige medier og konserneide aviser.

Struktur og rammebetingelser er som kjent ingen hindring for å gjøre en god jobb.

Last ned også: Slettvoll ski

Derfor blir råd nummer 2 kanskje litt banalt og enkelt, men likevel noe av det som gir mest effekt for innsatsen. For på ett punkt er det fortsatt litt for mange som tar litt for lett på nett.

Business spanish com ll teach you how to speak and write business and conversational Spanish by listening and repeating examples and simplified grammar rules. Tiden har gått med til spanskkurs og ganske mye tromboneøving. Også har jeg gått en del turer, når resten av landet sover siesta da tar jeg meg ofte en tur i fred og ro.

Tenkte dere kan få bli med på en liten Beskyttet: Spanskkurs. Dette innholdet er passordbeskyttet. Spanskkurs på nett - Spansk Nettkurs - Giga Spansk. Kursene foregår på nett, så du trenger ikke laste ned noe eget program. Det eneste du må gjøre er å registrere et navn og en e-mail-adresse. Men her velger du selv når du vil lære Españolé International House i Valencia tilbyr kurs i spansk på seks ulike nivåer, slik at du får tilgang til disse på nett døgnet rundt i en periode på 6 måneder. Spansk språkkurs på nett - Stavanger Aftenblad.

Pinker og hans sinker

Spanskkurs i nærheten? Her er et utvalg av lærerannonser du kan sjekke ut. Superprof kan også foreslå spansk - muntlig forståelsekurs for å hjelpe deg. Å lære er ikke et problem, spansk - skriftlig forståelsekurs for alle! Å ta et spansk - muntlig formidlingkurs har aldri vært enklere: du kommer til å lære nye ferdigheter. Spansk språkkurs for nybegynnere og viderekommende.

Med vores spanskkursus på nettet, kan du lære spansk indenfor dine interesseområder. I dette spanskkursus, kan du lære spansk på to forskellige måder. Du kan følge spanskkursets logiske rækkefølge, eller søge på lektioner efter ønske. Spanskkurs på nett: Gratis språkkurs; Spansk kurs På loslibros. Men det forutsetter at du kan spansk godt nok til å foreta hele bestillinga på spansk.

Vi søker ny fagredaktør

De sender til Norge, du kan få opp portosatser på forhånd. Her er også mange muligheter for andre aktiviteter enn spanskkurs. Malaga ligger kun 20 minutter unna med buss, og her kan man bl. I Rincón de la Victoria og Nerja finnes utrolige grotter, Cuevas de Tresoro og Cuevas de Nerja, med helt eksepsjonelle dryppvannsstener.

Spanskkurs på nett. Learn Spanish for free at 123TeachMe. Spanskkurs Velkommen til sørspansk språkskole. Spanskkurs med varierte oppgaver - Blogger. Spanskkurs kristiansand - bestill online og spar opptil. Spanskkurs nybegynner nettbasert, selvstudium A1 Dette kurset er et nettbasert selvstudium. På vår læringsplattform får du tilgang til undervisningsvideoer og -materiell, som sammen med tekstbok og oppgavebok dekker hele nivå A1. Du har tilgang til læringsplattformen i åtte måneder, og bestemmer Gratis språkkurs på nett - Nettavisen.

I Norge finnes det i dag offisielle diskusjonsgrupper under. Internett-tilbydere, universiteter og høgskoler. Det finnes godt over forskjellige diskusjonsgrupper i verden, inndelt etter emner, fag og land. Her er kategorier for faglige debatter såvel som fritids- og underholdningstemaer Snakk Snakk er en fjerde dialogform i avisene som både VG og Dagbladet tilbyr.

Denne dialogformen har jeg utelatt fra undersøkelsen fordi jeg begrenser meg til å se på hvilke nyhetsprioriteringer som ligger til grunn for saker som knyttes opp mot dialogjournalistikk. Siden avisredaksjonene stort sett ikke er involvert i Snakk, har jeg valgt å holde denne gruppen utenfor. IRC er et multi-bruker og multikanal system i et nettverk. IRC gir folk over hele verden mulighet til å snakke dvs taste til hverandre i sann tid.

Hver bruker har et kallenavn eller nickname og snakker med hverandre enten privat eller på en kanal. Snakk er den eneste formen for kommunikasjon som foregår direkte. Deltakerne kan se en brukers bidrag umiddelbart etter at det er skrevet.

Det kunne ha vært interessant å se på Snakk som en kontroll mot den redaksjonelt styrte responsjournalistikken. Snakker folk om det som står på medienes dagsorden, eller dreier diskusjonen seg om helt andre emner?

Spørsmålet får ligge til en annen anledning Opprinnelig distribuerte større amerikanske nyhetsbyråer sin nyheter ved hjelp av Usenet-teknologien, og gruppene i inndelingen fikk navnet Newsgroups eller News. På norsk brukes har både betegnelsen Diskusjonsgrupper og Nyhetsgrupper blitt brukt selv om innholdet her stort sett er diskusjonsorientert. Det ser ut til at konseptet avisene har tatt i bruk og som fungerer ved hjelp av web-teknologi har fått navnet Debatt.

Snakk er brukergenerert stoff, noe som er hovedbestanddelen innen en Community Web. Dette skal jeg se nærmere på i hovedoppgaven min.

Ved å trekke opp det generelle nyhetsbildet kunne jeg se nærmere på hvor responsjournalistikken står i forhold Det generelle nyhetsbildet For å sikre meg at analyseperioden skulle bli noe annet enn en agurkhøsting, bestemte jeg meg for å finne et tidsrom med en del "forhåndsbestemte" nyheter.

Jeg valgte dermed perioden 24. Den forhåndsbestemte 14- dagers analyseperioden ble strukket en dag lengre for å få med Gardermo-åpningen. Utover de fastsatte nyhetene lå en del saker i nyhetsbildet fra før. Clintons eskapader i Det hvite hus hadde rullet hele høsten. Børsnyheter var aktuelle med krisen i Asia, Russland og tildels Sør-Amerika, og på hjemmebane vanket børsnyheter som bakteppe til kravet om innstramming i norsk økonomi i statsbudsjett-tidene.

Daglige rapporter fra krigen i Kosovo hørte også med til det daglige nyhetsbildet. Av nyheter som dukket opp underveis kan Husby-, Hestvold-saken og Braathensstreiken nevnes. Idrettstreneren Kjell Arve Husby ble sparket fra sin idrettsklubb i Oppdal, og saken ble stor da Vebjørn Rodal brøt samarbeidet med sin trener gjennom ti år.

Bakgrunn for bruddet var at kvinner hevdet at Husby hadde bedrevet sex-trakassering. En ung kvinne, Inghild Hestholm, forsvant i Nordal i fem døgn. Saken ble etterforsket som en kriminalsak og ble en stund knyttet opp mot Geiranger-saken fra 1996, der en ung kvinne i en nabobygd forsvant og ble funnet drept. Mediene spekulerte i kvinnenes lignende utseende, og at forsvinningene hadde funnet sted bare tre mil fra hverandre.

Hyppigere bruk av nettaviser

Etter fem døgn med mye mediedrama, ble jenta funnet i fjellet, skadet etter å ha falt. Under Gardemo-åpningen streiket samtlige 335 piloter i Braathens, etter brudd i forhandlingene mellom Flyselskapenes Landsforening og Norsk Flygerforbund. Konflikten bunnet langt på vei i uenighet om transporttid og -kostnader når flygerne ikke lenger skulle starte arbeidsdagen sin på Fornebu. Streiken startet 6. Streiken kostet i følge VG 10 millioner pr.

Førstesidesakene fungerer som en peilepinne og gir et bilde av hva avisredaksjonene prioriterer som det viktigste. I papiravisen er førstesiden den siste som tegnes ut, og med førstesidesakene demonstrerer 16 Begrepet "løypemelding" brukes internt i redaksjoner om saker som følger utviklingen av større nyheter.

I tillegg finner vi gjerne de mest aktuelle, - i betydningen nyeste, sakene her. Riktignok bruker tabloidavisene sine førstesider til å selge avisen, hvilket betyr at kravet om salgbarhet rangerer over nyhetsverdien, men også for disse avisene er førstesiden interessant: Bruker Internett-utgaven, som i utgangspunktet ikke har de samme krav til salg, den samme saken i sitt hovedoppslag som i papirutgaven?

I løpet av analyseperioden ble det utgitt 15 utgaver av de respektive avisene, med unntak av Aftenposten Aften som ikke kommer ut i helgene. Denne avisen ble utgitt 11 ganger. I litt under halvparten av tilfellene finner vi andre førstesidesaker i nettutgaven i forhold til i papirutgaven. Avis Total Samme 1. Aftenposten morgennummer setter i stor grad nye saker på dagsorden med åtte av femten egne førstesidesaker, som at den tidligere utstøtte presten Helge Hognestad blir godt mottatt som ny prestevikar i Trysil eller at Norge sender serbiske asylsøkere hjem.

Tendensen til å sette nye tema på dagsorden er enda mer fremtredende i Aftenposten Aften. Denne papiravisen har flest egne førstesidesaker av de undersøkte avisene, med hele åtte av elleve saker.

Her finner vi saker som at Oslo-elever møter press om dyrere klasseturer eller at fengselsbetjenter ødelegges av vold. I tillegg finner vi en del hendelsesnyheter som at en skadeskutt 20-åring nekter å snakke med politiet eller en polkunde har gått amok blant flaskehyller. Saker fra Oslo får naturlig nok høyere prioritet i og med at aftennummeret har Oslo og østlandsområdet som nedslagsfelt. Aftenposten Interaktiv derimot prioriterer hendelsesnyheter som at en svensk militærleir er ranet for våpen eller rapporter fra budsjettlekkasjen.

Denne prioriteringsfordelingen mediene imellom, - nye saker på dagsorden versus hendelsesnyheter, er logisk. På Internett kan redaksjonen publisere nyheter umiddelbart, med mulighet til å følge utviklingen på nett. Her er i praksis ingen deadlines for journalistene og heller ingen grenser for hvor mange saker redaksjonene kan sette på trykk i det de publiserer nyheten eller ved senere utvikling og oppdatering.

NETTNETTAVISEN Relaterte emner

Se alle ledige jobber Avdelingsleder Ulf Andersen ved Norsk Gallup Institutt sier at disse ferskeste tallene viser at bruken av nettet nå virkelig er gått over i fasen hvor mange bruker nettet systematisk og surfer mindre vilkårlig. Det har samtidig vært en kraftig økning i den daglige bruken av de største nettavisene og nettstedene. Andersen mener det ikke ligger noen selvmotsigelser i disse resultatene. De bruker mindre tid på surfing og har innarbeidet daglige rutiner på bruken av weben, mener Andersen. Spesielt for SOL må det være gledelig at den daglige bruken nærmer seg 200. Mens det blir stadig flere daglige lesere av nettaviser, stagnerer tallene på de ukentlige.

Nettnettavisen
NETTNETTAVISEN Kommentarer:
Forfatter om Nettnettavisen
Dalen fra Kristiansand
jeg elsker dele interessante nyheter gledelig. Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Beibootsegeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net