Translate Norsk Tyrkisk

  1. Mer om
Translate Norsk Tyrkisk

Den tyrkiske språket tilhører gruppen av Tyrkiske språk, som er en gren av Altaiske språkgruppe Det er det offisielle språket i Tyrkia, så vel som hennes Googles gratistjeneste oversetter ord, fraser og nettsider umiddelbart mellom norsk og mer enn 100 andre språk For å begynne oversettelsen fra tyrkisk til norsk, fyll inn teksten i det øvre vinduet. Den tyrkiske teksten vil automatisk bli kopiert inn i det nedre vinduet Tyrkisk Norsk(Bokmål) Oversetter - den mest avanserte online oversetter mellom You are using a browser based on Chrome v.91 engine and translation might Profesjonell oversettelse mellom norsk og tyrkisk og mellom tyrkisk og mer enn 30 andre språk. Vi leverer statsautoriserte oversettelser og fagoversettelser

Valutakalkulator

Med andre ord er vår ordpris på 1,85 NOK for normale oversettelser ikke gjeldende her. Apostille og notarius publicus når dokumentet ditt skal brukes i utlandet Hvilke dokumenter trenger apostille?

Dersom et norsk offentlig dokument skal være gyldig for bruk i utlandet, må det påføres et apostillestempel. I forkant av påsettelsen av apostillestempelet, må dokumentet notarialbekreftes.

Profesjonell oversettelse av tyrkisk

Apostillestempelet er en legalisering av dokumentet og bekrefter at underskriften til notarius publicus er ekte. Moderne tyrkisk har utviklet seg fra ottomansk tyrkisk ottomanske Language, som ble sterkt påvirket av arabisk og persisk og skrev ned den arabisk skrift.

Etter forkynnelsen av Republikken Tyrkia var på oppfordring av tyrkisk president Kemal Atatürk innførte det latinske alfabetet. Språket skal lyde så naturlig som mulig for de lokale, og man skal også unngå å krenke noen ved et uhell.

Norsk tyrkisk translate

Derfor kan kun kvalifiserte og erfarne tyrkiske oversettere levere det riktige og passende innholdet ved oversetting til tyrkisk. Ser du etter flere språk?

Last ned også: Google translate spansk

Forfatter Sinan Corbaciogluker, lydbker, biografi og. Forfatter Kamil zerkker, lydbker, biografi og bilder. Mediebedriftenes Landsforening.

Oversett en tospråklig samtale

Kristendommen ungdomstrinnet og islam. Pilen viser sorteringsretningen. Når du klikker på et funksjonsnavn i en kolonne, kommer du til Dictionary-ruten, som viser funksjonen med en kort beskrivelse. Dictionary-ruten I Dictionary-ruten kan du søke etter en del av et funksjonsnavn ved å vise alle funksjonene som inneholder bokstavene du skrev inn.

Av ytelseshensyn vises ingen resultater før du har skrevet inn minst to bokstaver. Søket utføres i språkparet du har valgt, og returnerer resultater for begge språk.

translate på tyrkisk Engelsk

Når søket har returnert funksjonsnavnet du vil ha, kan du klikke på det, slik at språkparet og funksjonsdefinisjonen vises. Hvis du klikker på et funksjonsnavn i Reference-ruten, blir du på samme måte tatt til Dictionart, og språkparet og funksjonsbeskrivelsen vises.

Funksjonsbeskrivelser er bare på engelsk. Hvis du trenger å se en lokalisert beskrivelse, kan du gå til Formler-fanen, klikke på den relevante funksjonskategorien og holde pekeren over den aktuelle funksjonen. En beskrivelse av funksjonen vises på språket for installasjonen din.

Hvis du klikker på lyspæren i Dictionary-ruten, kommer du til ruten Feedback on translation der du kan gi oss tilbakemelding på en bestemt oversettelse. Translator-ruten I Translator-ruten kan du oversette en hel formel fra ett språk til et annet. Her er et eksempel på Translator-ruten der en formel er oversatt fra engelsk til fransk: Den øverste boksen er for Fra-språket, og den nederste er for Til-språket. De to knappene på midten med grønn pil brukes til å oversette i retningen som angis.

TRANSLATE NORSK TYRKISK Relaterte emner

Ikke grunn til bekymring, du er trygg hos oss Vi tar datasikkerhet og personvern svært alvorlig Plattformen vår beskytter dine filer og data, og sikrer at de holdes konfidensielle og trygge når du bestiller profesjonelle tyrkisk oversettelser. Vårt store utvalg av plattformfunksjoner hjelper deg med å overholde personvernforskrifter og få økt gjennomsiktighet og kontroll. Sikkerhet i alle lag av plattformen Bekymringsfri, konfidensiell og sikker filhåndtering Årlig ISAE3000-revisjon Erfarne oversettere Møt våre tyrkiske oversettere Vårt team med dedikerte tyrkiske oversettere er de beste innen sitt felt, og de stiller sin lidenskap for språk til din disposisjon. De har mange års erfaring og kjenner kompleksiteten i språket ned til hver minste detalj. Alle våre oversettere har engelsk som morsmål og har gjennomgått spesifikke opplæringskurs samt har attester som beviser deres språknivå og kvalifiserer dem som eksperter innen tyrkisk oversettelse. Fra globalt til lokalt Tyrkisk lokalisering Som du sannsynligvis vet, er det egentlig ikke én enkel universell form for det tyrkiske språket. Mange tyrkiske ord og uttrykk kan være særegne for et bestemt område, og kan være fremmed for en tyrkiskspråklig person som ikke er fra regionen, slik som ord fra mandarin eller alvisk.

Translate Norsk Tyrkisk
TRANSLATE NORSK TYRKISK Kommentarer:
Forfatter på Translate norsk tyrkisk
Eikrem fra Sandnes
Siste nytt: min andre nyheter. jeg liker Bodenball. Jeg nyter dele interessante nyheter faktisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net