Hvilken Disney Prinsesse Er Du

  1. Mer om
Hvilken Disney Prinsesse Er Du

Hvilken Disneyprinsesse er du? Du vil aldri igjen lure på hvilken prinsesse du er, og viktigst av alt, du vil også få vite Hvilken Disney-prinsesse er du? Disney er ikke bare kjent for sin mest elskede karakter Mickey Mouse, men også for sine vakre prinsesser Hvilken Disney-prinsesse er du? Det var en gang en Facebook-bruker, DU, og du ville ta en test for å finne ut av hvilken Disney-prinsesse du hadde vært Pocahontas, Aurora, Tiana eller Belle? Hvilken Disney-prinsesse ligner du mest på? Ta testen og finn det ut under Hvilken Disney-prinsesse er du? Livet ditt er som et eventyr! Vi kan vise deg hvilken Disney-heltinne du er! Livet ditt er som et eventyr! Vi kan vise deg hvilken

Det har vært en evolusjon fra den første til den siste prinsessen, og mye har forandret seg. Snøhvit, Askepott og Aurora var de første tre prinsessene Disney skapte. Hver og en av dem er vakre, snille, uskyldige og musikalske, og deres høyeste ønske er å gifte seg med prinsen. Hvilken klassisk roman er Oliver og gjengen inspirert av?

90 utfordrende Disney Trivia spørsmål og svar

Hvilken film kom ut først av Pinocchio og Dumbo? Hva heter den slemme havheksen i Den lille havfruen? Hva heter stesøstrene til Askepott? Du er også svært talentfull.

Du trenger ikke at andre gjør noe for deg. Mye takket være Sidsel Kyrkjebøs strålende stemme i rollen som Ariel. Selv om «Jungelboken» var underholdende på sitt vis i samme sjanger, er det noe merkelig å lage kunstige versjoner av dyr som eksiterer i den virkelige verdenen.

En animert versjon av «Hamlet» om slekt, død, makt og forræderi. Når det i tillegg er gode gamle Elton som har laget melodiene er det umulig å ikke elske denne fantastiske, episke og storslåtte filmen. Og dette kjøper vi, år etter år. Sånn er det gjerne med det vi liker å kalle tradisjoner. I begynnelsen av 2013 gikk diskusjonen om kvinnesynet i Torbjørn Egners «Kardemomme by».

Den svenske regissøren, Sophia Jupiter, påpekte at Egners kvinneroller og syn på kvinnen er totalt utdatert. Dette ble av flere avvist med at man må se Egners fortellinger i lys av sin tid. De fleste trekker likevel på smilebåndet når fru Bastian synger om politimestermannen som er en knupp når han tørker for henne hver gang hun vasker opp. La oss finne det ut! Se Disney Plus Hvis du vil se alle Disney-prinsesser i aksjon, bør du registrere deg for Disney Plus, da den inneholder alle filmer du trenger å se!

Ditt ønske om eventyr trekker deg mot frihet og reise. Du hater å være begrenset. Din Disney prinsesse er Ariel fra Den lille havfrue.

Folk kan elske havfrue prinsessen, men hun var absolutt ikke den mest ansvarlige prinsessen av gjengen. Hun handlet i utslett på grunn av hennes naive mål og undervurdering av Ursula. Det hele virket ut for henne til slutt, men Ariels impulsive oppførsel og mangel på å se på detaljene, satte henne på et svært vanskelig sted i en periode. Hennes besettelse med mennesker og lyst til å bryte seg fritt fra havet setter henne opp for å ha eventyret i livet.

Du utøver en imponerende mengde selvkontroll. Dette resulterer i ditt ansvar og gode oppførsel. Det kan imidlertid også resultere i en nedlatende holdning. Fordi du gjør deg selv på en måte, forventer du det samme fra andre og du dømmer de som ikke klarer å leve opp til dine standarder.

Du kan også være unforgiving og en know-it-all. Dette ansvaret kan også være knyttet til din kjærlighet til tradisjon. Du verdsetter familie, status og status quo.

Din Disney prinsesse er Belle fra Skjønnheten og udyret. Belle er en av de mest ansvarlige for prinsessene.

Slik arrangerer du prinsessebursdag Narvik Storsenter

Hun liker å lese og har sterke familieverdier. Hennes far er en av de viktigste menneskene i hennes liv. Dessverre var hun også dømmende mot nesten alle, inkludert hennes suitors Gaston and Beast.

Heldigvis kunne hun se forbi hennes første inntrykk av Beast og bli forelsket i ham.

Hvilken Disney Princess er du? Personlighet Quiz

I den originale Disney-filmen kan kjolen se litt sølvhvit ut, maks lyseblå. Men når Disney tegner Askepott i dag, så er det ofte med en tydelig blå ballkjole. Det eneste vi i Filmpolitiet vet sikkert om kjolefarger, er at både vanlige folk og kjendiser er villig til å krangle mye og lenge om kjolefarger.

What color is that dress? Hun er født prinsesse, men får en ond stemor og stesøster i hus da kongen gifter seg på ny.

HVILKEN DISNEY PRINSESSE ER DU Relaterte emner

Prøv vår quiz om Disney! Den har tre vanskelighetsgrader, så hele familien kan være med. Publisert 7 desember 2020 1. I filmen om Snehvit, hvor mange dverger møter hun? Hva skjer når Pinocchio lyver? Hva er spesielt med Dumbo?

Hvilken Disney Prinsesse Er Du
HVILKEN DISNEY PRINSESSE ER DU Kommentarer:
Forfatter på Hvilken disney prinsesse er du
Eliassen fra Kirkenes
Se over min andre innlegg. jeg liker Puppen. jeg liker lese om Norge offisielt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net