Komplett Bygger Din Pc

  1. Mer om
Komplett Bygger Din Pc

Komplett-PC er gamerens førstevalg, la oss bygge PC for deg. Med 3-års garanti og stor valgfrihet for konfigurering blant komponentene, er det få som kan Perfekt for deg som vil ha en kjapp oppgradering av din PC, og har et godt skjermkort, kabinett og strømforsyning. PC i deler er for deg som ønsker å bygge Våre fiks ferdige Komplett PC-er står klare til de utålmodige. Ferdigbygget betyr kortere ventetid til oppstart av din unike og ferdig installerte Komplett PC: La oss bygge for deg. Kjøp din favorittmodell, eller velg komponenter fra dine favorittprodusenter via vår vanntette konfigurator De fleste spørsmålene er rundt det å bygge ny PC og hvilke deler som er best, sier Mikkel Melsom i Komplett

Dette samarbeidet sørger for at vi får tidlig tilgang til ny maskinvare og lar oss stressteste og kompatibilitetsjekke nye komponenter i god tid før de kommer på markedet.

Bygge PC selv: Slik velger du de riktige komponentene

Dermed kan du trygt kan bytte og legge til komponenter i trygg visshet om at alt fungerer godt sammen og at alle valgmuligheter er dekket av 3 års garanti. Hvorfor kan ikke bare maskinen la meg jobbe i fred? SVAR: Alle nye maskiner kommer som regel med masse software du ikke trenger. Dette kan du enkelt fjerne med for eksempel dette programmet: www.

Boks med trykkluft gjennom ventilene, eller åpne den opp og blåse den ren fra innsiden? SVAR: Her ville jeg tatt av baksiden og blåst den ren med en «luft på boks».

Ferdigbygget PC

Fjernet alt innhold til ekstern hardisk, slettet gammel bruker og reformatert. Synes fortsatt den er treg. Skal egentlig kun brukes til surfing. Her er det altså du eller lommeboka som må ta en avveining. Les mer: Nå er neste generasjons grafikkort her SSD Å velge lagring er noe av det enkleste man kan velge.

I dag er det SSD-lagring som gjelder.

Har du lest dette? Bygg din bmw

Ekstra harddisk Har du bruk for ekstra lagringsplass på PC-en kan du kjøpe en ekstra harddisk i tillegg til SSD-en, hvor du kan lagre filer. Bygger du inn en harddisk med 1 TB vil du kunne lagre det meste på maskinen din. Strømforsyning I valg av strømforsyning bør du igjen tenke på fremtiden, påpeker ekspertene.

Kjøper du strømforsyning med minimum 600-750 Watt kan du være sikker på at den kan brukes neste gang du oppgraderer datamaskinen.

Strømforsyning: Strømforsyningen sørger for at maskinen din får nok tilførsel av strøm.

Oppbevaring og lagring

Her det viktig å velge en strømforsyning som kan levere nok watt for dine komponenter. Kabinett: Til slutt skal alle komponentene inn i et kabinett. Her er det viktig med et kabinett som er stort nok for hovedkortet og de andre komponentene.

Corsair Obsidian 800D-kabinettet har godt tilrettelagte løsninger som både gjør systemet enkelt å bygge, samt at det blir ryddig.

Samtidig som man har en stilig design og en god konstruksjon sett ut i fra termiske egenskaper. Den eneste lille utfordringen kabinettet ga var at festebrakettene for harddisker ikke var tilpasset 3,5-tommers-adapteren til Corsairs SSD-er. Dette lot seg imidlertid enkelt løse ved å borre et ekstra hull i festebrakettene.

Støynivået for pc-en ble overraskende lavt.

KOMPLETT BYGGER DIN PC Relaterte emner

Les senere Navnet Nokia vekker alene nostalgiske minner for de fleste av oss som kjøpte vår første mobil på 90-tallet. Som selvfølgelig var fra Nokia. Det ved å relansere en av klassikerne, Nokia 6310. Den opprinnelige utgaven kom i 2001, og den nye mobilen er tro til klassikeren, dog med et lite ansiktsløft. Og hvem har vel ikke bruk for det år når man blir eldre? Det er langt ifra første gang Nokia har spilt på nostalgien ved å relansere gamle modeller.

KOMPLETT BYGGER DIN PC Kommentarer:
Rapportert den Komplett bygger din pc
Kolstad fra Lillehammer
Anmeldelse min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Moskauer Broomball. Jeg trives lese tegneserier sakte.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net