Lisa Aisato Bilder

  1. Mer om
Lisa Aisato Bilder

Her kan du kjøpe kunsttrykk av Lisa Aisatos illustrasjoner fra bøker, Bildene til Lisa kan også sees i galleriet hennes på Skjærhalden, Hvaler Trykk fra bøker | Lisa Aisato - nettbutikk. Her kan du kjøpe kunsttrykk av Lisa Aisatos illustrasjoner fra bøker, Dagbladet Magasinet og annet Bildet er laget til det nye juleheftet "Barnas Juleroser". 7,876 Likes, 166 Comments - Lisa Aisato on Instagram Digitaltrykkene passer i en standard 40x50 cm ramme med tilhørende standardpassepartout (innermål 29x39 cm, oppgis noen ganger til 30x40 cm Hun er nå aktuell med den kritikerroste boka "Livet – illustrert". Bildene til Lisa er desverre ikke tilgjengelig for kjøp i vår nettbutikk, men de er

Vi fant aldri noe sted å stoppe — for det kunne kanskje være noe enda hyggeligere rundt neste sving. Og så var det plutselig slutt på bensinen». Lisa Aisato lar leseren stoppe opp. Jeg hadde jo gledet meg til den, og så har den på en eller annen måte blitt glemt innimellom andre leste og uleste bøker og annet som befinner seg i bokhyllen min. Men den er ikke ulest lengre, og godt er det!

Stiller ut Lisa Aisatos kunst på Galleri Rød kanDusi

En bok som dette skal ikke være ulest, den skal blas i fremover og bakover, den skal ligge fremme slik at man kan ta den frem når som helst, til ettertanke eller bare for å beundre bildene. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre.

Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

Lisa Aisato på kunstnertoget

Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring. Om skal man sette pris på øyeblikkene av lykke, må man også ha kontrasten.

Har man hatt det strevsomt en stund, gir det også større forståelse for det å være menneske. Live Nelvik åpner opp om au pair-gate Mamma lå for døden I ungdomsårene gled de to søstrene fra hverandre. Ja, faktisk fant de ikke fant tilbake til hverandre før de begge fikk barn, og fullt ut forsto verdien av en felles barndom.

Loading

I dag snakker de i telefonen ukentlig, gjerne mens de jobber. Lisa ute i atelieret mens hun ferdigstiller en tegning.

Halvannen time kan de ha hverandre på øret. Noen ganger blir det stille, slik det gjerne kan bli når man kjenner hverandre godt. Andre ganger går praten i ett. Andre ganger er det så man mangler ord. Mammas sykdom kom ut av ingenting. Fra den ene dagen til den andre var moren så syk at legene ikke var sikre på om hun skulle overleve.

Best pris på Livet illustrert av Lisa Aisato

Fra hun ble syk gikk det tre dager til hun lå for døden. Vi trodde vi skulle miste henne, og verden gikk i grus en stund. Iblant kjente hun ikke igjen døtrene. Å få en så syk mor var tøft på mange plan. Det går bra med mamma nå, men hun var veldig nær ved å dø. Lisa kan ikke få fullrost søsteren, som bor i Oslo, og tok seg av det daglige med legene. Jeg kan lene meg på Einar, men han er ikke vokst opp med meg og moren vår. Nei, jeg er glad vi slapp med skrekken.

Einar jobbet inne IT. Selv satt Lisa med brutte kunstnerdrømmer bak disken i en klesbutikk, og etter å ha blitt ferdig med et forhold, var hun såre fornøyd med å være singel.

Jeg synes han var ganske sånn Jeg hadde fordommer mot pene gutter.

Lisa Aisato

De er jo ikke noe morsomme. Einar måtte jobbe litt for meg. Men etter to måneder ble jeg hysterisk forelsket, og så meg aldri tilbake. Hun beskriver hvordan hun satt i klesbutikken og skvatt opp hver gang Einar kom inn: Jeg var helt ødelagt av forelskelse. Da jeg skulle gå mot han glemte jeg hvordan man går. For å bøte på de sviktende kognitive evnene, bestemte hun seg for å lage en bok. En kjærlighetserklæring som hun tegnet på i smug bak disken.

Da de reiste til Cuba for å feire 30-årsdagen hans, hadde hun boken med seg i sekken. Men Lisa var ikke den eneste med en hemmelighet i bagasjen. Noen dager inn i oppholdet, mens de lå på rygg på en stor steinhelle i en lagune og kikket på en foss, snudde Einar seg mot henne - og fridde. Boken heter «En bok til min elskede». Jeg kan hente originalen. FOTO: Privat Vis mer Lisa spretter opp på lette føtter, og viser frem håndskrevne sider med vare illustrasjoner og ord om å våge.

Har du lest dette? Lisa aisato trykk

Både Stein, Elisabeth og Christine er på plass. Galleri Lille Martine har fått rekordmange henvendelser i forkant av Aisato-utstillingen. Stein og Christine henger opp bilder på Galleri Rød. Det har vært mange telefoner og mailer i det siste. Hun er utdannet ved Einar Granum Kunstskole og Strykejernet Kunstskole og i 2015 kåret Morgenbladet henne til en av Norges ti beste forfattere under 35 år. Vi inviterer alle til å komme innom og oppdage Lisa Aisatos magiske univers.

LISA AISATO BILDER Relaterte emner

Boka er både trist og morsom og handler om Odd, som har et hode som kan knuse når som helst. Lisens: Begrenset gjenbruk Artikkelstart Lisa Aisato er en norsk- gambisk illustratør, billedkunstner og bildebokforfatter som er kjent for sine lekne, følsomme illustrasjoner i bildebøker og i magasiner. Hun bor og arbeider i Skjærhalden, Hvaler kommune. Bøker og illustrasjoner Debuten som bildebokforfatter kom med boka Mine to oldemødre, gitt ut på Gyldendal i 2008. Boka handler om å ha én oldemor i Norge og én i Gambia. Deretter kom Odd er et egg i 2010, Fugl i 2013 og En fisk til Luna i 2014. I Odd er et egg møter vi Odd som har et egg til hode og som derfor ikke kan leke like viltert som andre barn, i tilfelle hodet hans knuser.

LISA AISATO BILDER Kommentarer:
Rapportert den Lisa aisato bilder
Aronsen fra Skien
Jeg har lyst lese om Norge løst. Se min andre innlegg. Jeg trives kreatives Schreiben.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net