Lønn Butikkmedarbeider Rema 1000

  1. Mer om
Lønn Butikkmedarbeider Rema 1000

Anmeldelser fra ansatte ved REMA 1000 om kultur, lønn, fordeler, frynsegoder Butikkmedarbeider (Nåværende ansatt) - Kristiansand kommune - 3 mai Det finnes 586 Rema 1000-butikker i Norge. Det er sjelden HK møter på Rema-ansatte som ikke får tarifflønn, sier Elnan Hva du vil få på kiwi kan derfor være ulikt det du ville ha fått på Rema 1000, f.eks. For å vite hva du vil få i lønn må du spørre Jeg er nystartet og vet selv ikke hva jeg vil tjene i år REMA 1000 Storhaug søker tørrvareansvarlig. Den viktigste oppgaven for butikkmedarbeider, tørrvareansvarlig, er å skape gode handleopplevelser for kundene

Denne lønna var for lav. Det er ikke en del av vår policy verken å utnytte mennesker eller noe som helst.

Vi ønsker å gi dem en ny start i livet. Hun ønsker ikke å bli omtalt med etternavn i saken.

Søkte jobb hos Rema

Men da 19-åringen ble klar over lønna fikk hun sjokk. Jeg spurte ham kjøpmannen, journ. Han svarte med å spørre meg om jeg syntes det var lavt. Fikk flere tusen i støtte Tina sier hun føler seg presset til å skrive under på kontrakten.

Butikkmedarbeider (dagligvare)

Og mens 19-åringen levde på 2000 kroner måneden, tok Rema-bedriften imot opplæringspenger fra fylkeskommunen. Hvis du er under 18 år får du ofte mellom ti og tretti prosent lavere lønn. Vi gir deg satsene. I løpet av arbeidsdagen skal vi forbli positive og profesjonelle, også hvis det er hektisk.

Ledige stillinger KIWI

Hvordan forholder du deg til dette? Velg svaralternativ: Jeg er ikke alltid punktlig og kan gå litt lei på lange arbeidsdager, men det går sikkert helt bra! Jeg har lyst til å gjøre en god jobb. Det er naturlig for meg å være punktlig å positiv, så det høres supert ut.

Tina (19) tjente 16 kroner i timen på Rema

Ditt svar: Jeg er ikke alltid punktlig og kan gå litt lei på lange arbeidsdager, men det går sikkert helt bra! Det å være punktlig, profesjonell og entusiastisk på jobb er viktige deler av oppskriften til vår suksess, og er noe vi er stolte av.

Tenk over hvordan du vil trives i en stilling hvor dette står i høysetet hver dag.

Det er flott at du ønsker å gjøre en god jobb! Det er naturlig for oss også. Neste spørsmål Scenario: Du sitter i kassen og slår inn varer, og kunden du betjener har handlet masse forskjellig.

Når du skal veie bananene kunden har plukket ut ser du at en av bananene har en sprekk. Du ville neppe kjøpt denne bananen selv.

Hva gjør du i denne situasjonen?

Velg svaralternativ: Jeg legger meg ikke opp i det, kunden har selv valgt fruktene. Jeg viser frem sprekken og hører om kunden vil ha bananen.

Jeg sier til kunden at bananen ikke er helt fin, og spør om jeg skal hente en annen banan. Ditt svar: Jeg legger meg ikke opp i det, kunden har selv valgt fruktene.

Noen av de viktigste varene REMA 1000 fører i butikk er frukt og grønt, og kundene våre forventer å få med seg friske og ferske varer hjem. Vi selger aldri en vare vi ikke ville kjøpt selv.

Gi beskjed til kunden hvis du ser feil eller mangler på varene de har plukket ut. Hvis vi ser feil eller mangler på varer skal vi gjøre noe med det. Vet du hvem han er?

Noen som jobber i butikk? (Rema etc?) Babyverden Forum

Kiwi-sjef Jan Paul Bjørkøy er oppført med en inntekt på drøye 6,4 millioner kroner i 2019, mens Meny-sjef Vegard Kjuus er oppført med 5,3 millioner kroner i inntekt. Ole Christian Fjeldheim, sjef for Kjøpmannshuset, hadde ifølge skattetallene 5,6 millioner i inntekt i fjor. I tabellen under kan du se hvordan inntekten og formuen til flere av dagligvaretoppene har utviklet seg fra skatteåret 2018 til 2019: God grunn til å bli forbannet Rødt-politiker Marie Sneve Martinussen reagerer på hvor høy inntekt dagligvaretoppene står oppført med i skattelistene.

Overtidsgodtgjørelser er ikke medregnet.

Det kan være store lønnsforskjeller i de ulike yrkene i oversikten under. Ledere av olje- og gassutvinning mv.

LØNN BUTIKKMEDARBEIDER REMA 1000 Relaterte emner

Um alle Einträge zu sehen. Lærere og sykepleiere må få reallønnsnedgang på grunn av koronaen. Avtalen gjelder ansatte i barnehager. Michael Hermansen - Butikkmedarbeider - Coop Ledere i barnehage. Spesialpedagoger og miljøarbeidere. Lønns- og arbeidsvilkår. See the complete profile on LinkedIn and discover Michael.

LØNN BUTIKKMEDARBEIDER REMA 1000 Kommentarer:
Forfatter på Lønn butikkmedarbeider rema 1000
Granli fra Molde
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Heißluftballonfahren. jeg liker rapporterer norske nyheter grusomt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net